Pereiti į pagrindinį turinį

G. Volungevičiūtė-Scheidt buriavimo regatoje pakilo į šeštąją poziciją

2016-03-30 10:30
BNS inf.
Gintarė Volungevičiūtė Scheidt
Gintarė Volungevičiūtė Scheidt / Š.Mažeikos/BFL nuotr.

Ispanijoje vykstančioje 47-ojoje „Trofeo S.A.R. Princesa Sofia“ buriavimo regatoje sėkmingiausiai iš lietuvių startuojanti Gintarė Volungevičiūtė-Scheidt su 15 baudos taškų po trijų įskaitinių kvalifikacinių plaukimų iš keturių „Laser Radial“ klasėje pakilo į šeštąją vietą iš dešimtosios.

Trečiajame plaukime ji finišavo penkta, o ketvirtajame – vienuolikta.

Viktorija Andrulytė su 59 baudos balais užima 50-ą vietą, o Milda Eidukevičiūtė su 78 baudos balais tarp 84-ių buriuotojų yra 62-a.

Pirmauja tris plaukimus iš keturių laimėjusi belgė Evi Van Acker (3 baudos balai), lenkianti britę Alison Young (8 baudos balai) ir suomę Tuulą Tenkanen (10 baudos balų).

Vyrų „Laser Standart“ klasėje, kur bus išdalinti paskutiniai kelialapiai į šių metų Rio de Žaneiro (Brazilija) vasaros olimpines žaidynes, Karolis Janulionis su 57 baudos balais po keturių plaukimų yra 65-as, o Martis Pajarskas (60 baudos balų) – 71-as tarp 152-jų dalyvių.

Lyderiu tapo Andrew Maloney'as (5 baudos balai) iš Naujosios Zelandijos, antrąją vietą užima norvegas Kristianas Ruthas (7 baudos balai), trečiojoje pozicijoje – amerikietis Charlie'is Buckinghamas (8 baudos balai).

Burlentininkų „RS:X“ (85 dalyviai) klasėje startuojantis Juozas Bernotas po keturių plaukimų su 44 baudos balais yra 33-čias.

Pirmauja britas Tomas Squiresas (4 baudos balai), lenkiantis graiką Vyroną Kokkalanį (5 baudos balai) ir Andreasą Cariolou iš Kipro bei lenką Pawelą Tarnowskį (po 8 baudos balus).

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų