Pereiti į pagrindinį turinį

Gera pradžia – dar ne pergalė

2008-11-12 09:00

Klaipėdoje susirėmė dvi Europos moterų taurės turnyro dalyvės – "Lemminkainen" ir Marijampolės "Arvi", tačiau viešnių pergalė buvo įrašyta į Lietuvos moterų krepšinio lygos (LMKL) čempionato lentelę.

"Arvi" su uostamiesčio ekipa turi sąskaitų ir nuo praėjusio sezono – pavasarį "Lemminkainen" įveikė Marijampolės ekipą kovoje dėl bronzos medalių.

Pirmosiomis minutėmis į priekį išsiveržusios suvalkietės, matyt, ne juokais suerzino klaipėdietes, ypač Eglę Žygelytę ir Ritą Milieškienę. Jos beregint išvedė "Lemminkainen" į priekį, o po kelių rezultatyvių atakų viešnios atsiliko gana toli – 8:20.

Tačiau komandos lyderėms neturėjo ūpo padėti kitos uostamiesčio krepšininkės. Tuo pasinaudojo "Arvi" žaidėjos. Laimėjusios atkarpą 13:0, jos vėl paliko klaipėdietes užnugary – 21:20.

Ramunės Kumpienės auklėtinės kelis kartus buvo išlyginusios rezultatą, tačiau ilsėtis išėjo atsilikdamos 30:36.

Trečiąjį ketvirtį viešnioms pavyko atitrūkti dar didesniu skirtumu – 50:37. Kai iki rungtynių likus mažiau nei 4 min. Tatjana Ščipakina pataikė tritaškį, skirtumas šoktelėjo iki rekordinio 15 taškų skirtumo.

Per likusias minutes dėl išvykos į Rusiją kelionės nuotaikomis žaidusios klaipėdietės sušvelnino skirtumą, tačiau neturėjo vilties, jog pavys varžoves.

"Arvi" šventė penktąją pergalę LMKL čempionate rezultatu 66:57, o klaipėdietėms tai buvo antroji nesėkmė po penkerių rungtynių.


Rezultatas

"Lemminkainen"–"Arvi" 57:66 (20:16, 10:20, 10:14, 17:16). E.Žygelytė 16, A.Naidėnienė 8 (8 atkovoti kamuoliai), R.Milieškienė ir A.Puško (9 atkovoti kamuoliai) – po 7/V.Pacauskienė 13, L.Rickevičiūtė ir G.Paugaitė po 11.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų