Pereiti į pagrindinį turinį

G.Krapikas sėmėsi patirties Barselonoje

G.Krapikas sėmėsi patirties Barselonoje
G.Krapikas sėmėsi patirties Barselonoje / euroleague.net nuotr. Kolegos: G.Krapikas trenerių kursuose Barselonoje sutiko seną pažįstamą – Maskvos „Dinamo“ vyriausiąjį trenerį S.Bazarevičių (dešinėje).

Eurolygos suorganizuotuose trenerių kursuose Kauno „Žalgirio“ strategas Gintaras Krapikas sėmėsi patirties iš Ettore Messinos ir Aito Garcia Reneseso.

Barselonoje (Ispanija) surengtuose kursuose dalyvavo iš viso 115 trenerių iš 26 valstybių. Kelis mėnesius nuotoliniu būdu studijavę teorinę medžiagą, jie susirinko į keturias dienas trukusią  baigiamąją mokymų dalį.

„Tokie kursai suteikia man galimybę tapti dar geresniu treneriu, - oficialiai Eurolygos svetainei sakė G.Krapikas. - Nors aš esu stiprios Eurolygos komandos vyriausiasis treneris, tačiau šiame poste pradėsiu tik antrą savo sezoną. Esu labai patenkintas, būdamas Eurolygos krepšinio instituto dalimi, ir džiaugiuosi proga mokytis iš E.Messinos bei A.Reneseso. Jie turi kuo pasidalyti su visais mumis, o mes galime iš jų daug ko išmokti“.

2009-2010 m. Eurolygos turnyro burtai bus ištraukti liepos 8-ąją Barselonoje.  

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų