Grėsmė B. Vanago dalyvavimui Dakaro ralyje: turi 10 dienų

Po devynerių sėkmingo bendradarbiavimo metų šių metų lapkričio 13 d. „General Financing“ atstovai raštu informavo Benediktą Vanagą ir „Team Pitlane“ komandą apie vienašališkai nutrauktą partnerystę. Jokių objektyvių priežasčių nutraukti ilgametę partnerystę „General Financing“ neįvardijo.

Manoma, jog toks „General Financing“ žingsnis susijęs su įmonėje įvykusiais pokyčiais – pasikeitė „General Financing“ vadovas.

„Su „General Financing“ nuėjome ilgą bendrą kelią, kupiną savitarpio pasitikėjimo, pagarbos ir žodžio laikymosi. Drauge mums pavyko sukurti ir įgyvendinti daug prasmingų iniciatyvų. Už tai esu nuoširdžiai dėkingas tuometinei „General Financing“ komandai. Tačiau situacija pasikeitė šių metų lapkričio pradžioje „General Financing“ valdžią perėmus naujam vadovui. Ilgametė partnerystė vienašališkai nutraukta likus kiek daugiau nei dviem savaitėms iki technikos išsiuntimo į Saudo Arabiją, kur šiais metais vyks Dakaras. Tai kritiškai trumpas laikas iš naujo pergalvoti pasirengimo Dakarui strategiją, todėl iškilo rimta grėsmė dalyvavimui sunkiausiose pasaulio lenktynėse. Mes turime dešimt dienų surasti naujus partnerius ir darysime viską, kad tai pavyktų“, – sako B. Vanagas.

B. Vanago teigimu, ruošiantis Dakarui jau patirtos didelės išlaidos: startinis mokestis siekia virš 100 tūkst. eurų, didelę išlaidų dalį sudarė ypač brangus technikos paruošimas, iš anksto įsigyti komandos narių skrydžių bilietai, viešbučiai.

2019 m. Dakare B. Vanagas ir šturmanas Sebastianas Rozwadowskis pasiekė Baltijos šalių rekordą – 11 vietą. Šiais metais Dakaro ralis pakeitė lokaciją ir vyks Saudo Arabijoje sausio 5-17 d. B. Vanago komanda į Saudo Arabiją planavo išvykti sausio 1 d.



NAUJAUSI KOMENTARAI

nu

nu portretas
kam reikalingas asmenukiu rinkejas ir dar visu kaltintojas, kad kiti maiso vaziuot ,tai dulkes ,tai naktis ,tai automobilis kaltas,tai dar kas,bet tik ne vanagas.

www

www portretas
ŠIAM ŽMOGUI LAIKAS IŠMOKTI DIRBTI IR UŽSIDIRBTI O PO TO LEKTINIAUTI. Sponsoriai pamate, kad pergaliu nera ir aišku naudos irgi.

Brone

Brone portretas
Kokia nauda is to narcizo važiavimo
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių