Pereiti į pagrindinį turinį

HC "Vilnius" be vargo sudorojo Utenos rankininkus

2017-02-04 17:52
DMN inf.

Šeštadienį Utenoje sėkmingai sužaistos Lietuvos „Vivus.lt“ rankinio lygos rungtynės atgaivino HC „Vilniaus“ rankininkų viltis priartėti prie trečiosios turnyrinės lentelės vietos.

rankiniolyga.lt nuotr.

Vietos HC „Uteną“ rezultatu 41:24 (18:11) nugalėję vilniečiai jau turi 16 taškų ir kvėpuoja į nugarą trečiojoje vietoje esančiam Kauno „Granitui-Kariui“ (18 taškų).

Pirmojoje HC „Utenos“ ir HC „Vilniaus“ tarpusavio dvikovoje uteniškiai patyrė itin skaudų pralaimėjimą rezultatu 14:41. Šį kartą namų arenoje pralaimėta buvo ne tokiu skaudžiu skirtumu.

Žaidimo ritmą pagavę vilniečiai pastaruoju metu vieną po kitos pelno pergales prieš šalia turnyrinėje lentelėje esančias ekipas, o rungtynės su lygos autsaidere „Utena“ buvo lengvas pasivaikščiojimas. Tiesa, vilniečiams nesisekė realizuoti 7 metrų baudinių –  jų metė penkis, bet visus kartus kamuolys vartų tinklo nepasiekė.

Utenos komandoje lyderiavo Matas Mecelica, įmetęs 7 įvarčius (1 iš 7  m), 5 įvarčius pridėjo Eimantas Sinkevičius, 4 – Marius Deveikis.

Vilniečių gretose stabiliai rezultatyviai rungtyniavo Martynas Žala ir Andrius Kliorė, realizavę po 8 metimus, 7 įvarčius įmetė Mindaugas Stravinskas, 5 – Karolis Antonovičius.

Andrius Katinas (HC „Utena“): „Varžybas pradėjome kovingai, buvome nusiteikę. Pirmas atakas sužaidėme drausmingai, tačiau vėliau pritrūko jėgų, taip pat trūko traumuotų žaidėjų, kurie negalėjo žaisti. Antrajame kėlinyje visiškai išseko jėgos, dėl to ir turime tokį rezultatą.“

Donatas Žebelys (HC „Vilnius“): „Na, varžovas yra žinomas, su juo susitinkame kiekvieną sezoną. Galbūt tikėjomės daugiau pasipriešinimo, nes mūsų komanda buvo ne visos sudėties.“

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų