Pereiti į pagrindinį turinį

Į rungtynes – iš ligos patalo

2008-11-27 09:00

Ir taip nedideles Vilniaus TEO pajėgas prieš moterų Eurolygos rungtynes su Maskvos srities "Spartak" dar labiau praretino gripas.

Dėl pakilusios temperatūros kelias dienas nesitreniravo dvi vilniečių legionierės Crystal Langhorne ir Noelle Kuin bei Daina Staugaitienė. "Dabar toks metas, kai puola visokie virusai. Daina apskritai į lėktuvą keliaus tiesiai iš lovos", – pasakojo TEO treneris Rūtenis Paulauskas.

Vakar į Maskvą neišvyko Aurimė Rinkevičiūtė. Europos jaunių čempionė jaučia kirkšnies skausmus, tačiau gydytojams ir toliau nepavyksta nustatyti tikslios jų priežasties.

Ne geriausias dienas išgyvenančiai TEO komandai Rusijoje jau padės Aušra Bimbaitė. Ši gynėja turėtų dar bent savaitę gydytis piršto lūžį. "Aušra susitvarstys tą ranką ir padės mums, kiek gali. Turime imtis net tokių sprendimų, nes nebeturime žaidėjų. Nuotaikos nėra pačios geriausios, tačiau nesijaučiame pasmerkti iš anksto", – pabrėžė R.Paulauskas.

TEO merginos pirmosiose tarpusavio rungtynėse pateikė sensaciją ir 72:64 nugalėjo dabartines Eurolygos čempiones. R.Paulauskas sakė, kad varžovės žūtbūt sieks atsirevanšuoti.

"Spartak" norės su mumis atsiteisti. Motyvacijos jiems netrūks. Ši komanda pastaruoju metu įsisbėgėjo. Paskutinėse Rusijos čempionato rungtynėse jos svečiuose nugalėjo pajėgią Jekaterinburgo ekipą (79:75). Suprantame, kad laukia tikras pragaras, bet bandysime žaisti savo žaidimą", – kalbėjo TEO strategas.

Jis sutiko, kad šiandien 18.15 val. prasidedančiose rungtynėse bene įdomiausia bus dviejų vidurio puolėjų – C.Langhorne ir Sylvios Fowles – dvikova. Pagal statistikos rodiklius vilniečių aukštaūgė net šiek tiek lenkia grėsmingą varžovę, tačiau ši turi kitų pranašumų.

"Fowles aukštesnė net 10 cm. Be to, ją bet kuriuo metu gali pakeisti bent dvi dublerės, o mes beveik neturime kuo keisti Crystal. Tikiuosi, kad ji atlaikys šį išbandymą", – vylėsi R.Paulauskas.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų