Pereiti į pagrindinį turinį

Ispanai vieningi ir pasitiki savo jėgomis

2009-09-14 15:09
Ispanai vieningi ir pasitiki savo jėgomis
Ispanai vieningi ir pasitiki savo jėgomis / "Reuters" nuotr.

Po pralaimėjimo Turkijos rinktinei Ispanijos komanda neprarado vienybės ir pasitikėjimo savo jėgomis. „Viskas bus gerai“, - ekipos kapitono Juano Carloso Navarro žodžius prieš Europos krepšinio čempionato rungtynes su Lietuvos krepšininkais cituoja Ispanijos dienraštis „El Mundo Deportivo“.

„Turime žaisti labiau užsidegę ir pasitikėdami savo jėgomis, - per spaudos konferenciją Lodzėje sakė „bomba“ pravardžiuojamas krepšininkas. - Ankstesnėse rungtynėse padarėme daug klaidų. Esame nusiminę dėl prasto žaidimo, bet vis dar esami gyvi.“

Ispanijos rinktinės kapitonas pripažino, kad favoritų statusas ir nuolatinės mintys, kad privalai laimėti, daro didelį spaudimą visai komandai. Kitą vertus, kiekvienas žaidėjas supranta, kad dar penkios pergalės - ir Ispanijos ekipa pelnys Europos krepšinio čempionų vardą.

Per spaudos konferenciją prieš rungtynes su Lietuvos rinktine Ispanijos žaidėjai ir treneriai vengė kalbėti apie varžovus. Tačiau akivaizdu, kad jie kruopščiai studijuoja lietuvių žaidimą.

Beje, ispanai aukštai vertina Lietuvos rinktinės galimybes. „El Mundo Deportivo“ tinklalapyje vykdoma apklausa, kas taps Europos krepšinio čempionato nugalėtoju. Iš 12 tūkst. respondentų ketvirtadalis pasirinko Lietuvą. Dauguma, 44 proc. apklausos dalyvių, tiki savo komandos pergale čempionate.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų