Pereiti į pagrindinį turinį

Įspūdinga I. Dumbauskaitės ir M. Povilaitytės pergalė prieš kines paplūdimio turnyre

2014-05-22 17:20
BNS inf.
Ieva Dubauskaitė ir Monika Povilaitytė
Ieva Dubauskaitė ir Monika Povilaitytė / V.Skaraičio/BFL nuotr.

Ketvirtadienį Lietuvos paplūdimio tinklininkės Ieva Dumbauskaitė ir Monika Povilaitytė sensacinga pergalė prieš grupės favorites pradėjo "Prague Open" turnyrą Čekijoje.

Dvidešimt šeštos pagal skirstymą lietuvės per 53 minutes trukusioje kovoje trijuose setuose - 2:1 (19:21, 23:21, 15:12) - įveikė Kinijos atstoves Wang Fan ir Yuan Yue (7 reitingas).

Kinės G pogrupyje yra aukščiausią reitingą "Prague Open" turinti pora, po jų seka brazilės Maria Antonelli ir Juliana Felisberta Da Silva (10 reitingas) bei čekės Martina Bonnerova ir Barbora Hermannova (23 reitingas).

Wang Fan ir Yuan Yue pasaulyje yra 39-os, o I. Dumbauskaitė ir M. Povilaitytė - 118-os. Kinės yra pajėgiausia varžovių pora, kurią jaunosioms tinklininkėms yra pavykę įveikti dalyvaujant suaugusiųjų varžybose.

Pasak pranešimo, dar nespėjusių atsigauti po beveik valandą trukusio mačo lietuvių laukė susitikimas su pajėgia brazilių Marios Antonelli ir Julianos Felisbertos Da Silva pora. I. Dumbauskaitė ir M. Povilaitytė tituluotoms varžovėms neprilygo ir per 29 trukusį susitikimą varžovėms pralaimėjo - 0:2 (11:21, 14:21).

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų