Pereiti į pagrindinį turinį

J.Kazlauskas: aš žinojau, kad laimėsime

2011-06-17 19:42
J.Kazlauskas: aš žinojau, kad laimėsime
J.Kazlauskas: aš žinojau, kad laimėsime / Saulius Žiūra (BFL) nuotr.

Maskvos "CSKA" vyriausiasis treneris Jonas Kazlauskas po ketvirtadienio pergalės prieš Maskvos srities "Chimki" rezultatu 74:63, teigė, kad net neabejojo, jog komanda pelnys čempionų titulą, informuoja "RIA Novosti".

"Aš labai džiaugiuosi, paprasčiausiai jūs to nematote. Aš laimingas. Tačiau iš kitos pusės aš to tikėjausi. Tikėjausi pergalės. Šiandien mes kontroliavome visą žaidimą, ir nebuvo tokios akimirkos, kad aš nerimaučiau dėl rezultato. Taip, aš buvau tikras, kad mes laimėsime. Aš tik bijojau provokacijos. Dabar dar suprantu, kad rytoj bus sunkiau, susidursime su didesniais iššūkiais", - sakė J.Kazlauskas.

Treneris prisipažino, kad jam neteko papildomai ruošti žaidėjų sustikimui su "Chimki" komanda. "Komanda gali pralaimėti per sezoną kokias vienerias rungtynes ir tai komandos labai nenuliūdina. Tačiau laimėti rungtynių seriją, net "CSKA" nėra lengva. Patyrę žaidėjai jau nekartą buvo atsidūrę tokioje situacijoje. Svarbiausia buvo vyrus nuteikti kovai. Svarbiausia tai, kad jie savimi patikėjo, kad jie labai geri žaidėjai. Aš labai džiaugiuosi savo kolektyvu", - pabrėžė J.Kazlauskas.

"Chimki" treneris ir klubo vadovybė per rungtynes buvo labai nepatenkinti teisėjų darbu. "Pralaimėti reikia mokėti. Daugiau šios temos aš net nenoriu komentuoti. Mes į provokacijas nereaguojame, nesikalbame su teisėjais. Tai ne mūsų darbas. Mes žaidžiam", - sakė "CSKA" treneris.

Nepaisant "olimpinės" J.Kazlausko ramybės, ketvirtame kėlinyje įspėjimų netrūko. Buvo įspėti "CSKA" žaidėjas Sokolovas ir "Chimki" žaidėjas Popandopulas. "Kai Sokolovas sureagavo, kažką pasakė teisėjui ir gavo techninę pražangą, aš buvau labai piktas, todėl, kad dėl to buvo lengvai pelnyti dar du taškai ir "Chimki" gavo progą mesti baudas. Taip negerai. Bet žinant Sokolovą.. Reikia pasižiūrėti vaizdo įrašą ir tuomet bus aišku, kas ką išprovokavo. Aš kiekvieną žaidėją mokau: jūs negalit provokuoti ir pasiduoti įvairioms provokacijoms. Aš vyrams sakau, kad jie žaidžia krepšinį ir raginu juos nepasiduoti, kentėti ir neatsakyti. Bet kai vyksta tokia įtempta kova, būna visko", - skėsčiojo rankomis Maskvos "CSKA" treneris.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų