Pereiti į pagrindinį turinį

K. Nishikoris savo pasirodymą Paryžiuje pradėjo pergale

2016-11-02 15:06
BNS inf.

Penktasis pagal skirstymą Kei Nishikoris sėkmingai pradėjo „BNP Paribas Masters“ turnyrą Paryžiuje. Japonas rezultatu 6:2, 7:5 nugalėjo Viktorą Troickį ir žengė į trečiąjį etapą. Jame jis susitiks su Alberto Ramoso ir Jo-Wilfriedo Tsongos poros nugalėtoju.

Kei Nishikoris
Kei Nishikoris / Scanpix nuotr.

K.Nishikoris praėjusią savaitę Bazelyje rungtyniavo savo penktame sezono finale, tačiau nusileido Marinui Čiličiui. 26-erių tenisininkas spalio pradžioje dėl traumos turėjo praleisti turnyrus Tokijuje ir Šanchajuje, tačiau praėjusią savaitę sugrįžo į aikštę ir demonstruoja puikią sportinę formą.

Japonijos atstovas jau yra užsitikrinęs savo vietą baigiamajame sezono turnyre Londone, o dėl vietos jame vis dar kovoja belgas Davidas Goffinas. Jis trečiadienį nugalėjo prancūzą Nicolasą Mahut rezultatu 7:6 (7:5), 6:3.

Belgijos atstotvui „AccorHotels“ arenoje reikia iškovoti pagrindinį varžybų titulą, jog jis patektų tarp aštuonių stipriausių šio sezono tenisininkų. Geriausiai „Masters“ serijos čempionatuose jis pasirodė Majamyje ir Indian Velse patekdamas į pusfinalį, todėl tikimybė yra labai maža.

Patekę į trečiąjį „BNP Paribas Masters“ turnyro etapą tenisininkai jau užsitikrino 90 ATP reitingo taškų bei 48 tūkst. eurų piniginę premiją.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų