„Kaunas Hockey“ namuose pasitiks siurprizų nestokojančius vilniečius

  • Teksto dydis:

Trečadienį, lapkričio 27 d. tęsis Nacionalinės ledo ritulio lygos kovos. Pirmoje turnyrinės lentelės vietoje šiuo metu esantys „Kaunas Hockey“ surems lazdas su jiems į nugaras kvėpuojančiais „Vilniaus „Geležinio Vilko“ ledo ritulininkais. Šios rungtynės nuo 20 val. vyks Kauno ledo arenoje, kai tuo pat metu sostinėje kausis „Hockey Punks“ ir lygos debiutantai „Baltų ainiai – HC Klaipėda“.

„Kad „Geležinis Vilkas“ nėra ta komanda, kokią matėme praėjusį sezoną, tapo akivaizdu po sekmadienį vykusio sostinės derbio, kuriame jiems nusileido „Hockey Punks“. Mūsų trečiadienio varžovai, kurių nemažas skaičius yra Lietuvos U-20 rinktinės nariai, žaidžia protingą atakuojantį žaidimą ir pelno daug įvarčių“, – sako „Kaunas Hockey“ vyriausiasis treneris Aleksandr Mikheyonok.

Kauno komandos sudėčiai turi įtakos Lietuvą užklojęs prasto oro debesis. Kol kas neaišku, ar gerbėjai ant ledo trečiadienį pamatys po ligos atsigaunantį Remigijų Guogą. Be to, jau antrą savaitę nugaros traumą gydosi Žygimantas Girdžius. Visgi A. Mikheyonok įsitikinęs, kad kauniečiams pakaks pajėgumų parodyti geriausią savo formą: „Esame nusiteikę rimtai“.

Anot trenerio, tai, kad Lietuvos čempionatas nebėra toks nuspėjamas, tik prideda sportinio azarto: „Žinoma, gerai išmokome ir praėjusios savaitės pamoką – Kauno derbiai nuo šiol turėtų sudominti dar daugiau žiūrovų“, – į neseniai renovuoti baigtą Kauno ledo areną, kur vyksta ir „Kaunas Hockey akademijos“ užsiėmimai vaikams, dažniau užsukti kviečia kviečia A. Mikheyonok.

Trečiadienio ledo ritulio rungtynės yra įtrauktos į Žmonių su negalia mėnesio Kaune programą – pateikus neįgaliojo pažymėjimą įėjimas į Kauno ledo areną „Baltų ainiai“ nemokamas. Gruodžio 3-iąją visame pasaulyje minima Tarptautinė neįgaliųjų diena, o nemokamų iniciatyvų, koncertų, spektaklių ir kitų renginių programa Kaune prasidėjo jau lapkričio 12-ąją ir tęsis iki gruodžio 12 dienos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių