Pereiti į pagrindinį turinį

Kauno maratono klubo nariai Nidoje iškovojo visų spalvų medalius

2014-09-28 08:41
DMN inf.
R. Kančys R. Kančys

Šeštadienį Nidoje vykusiame Lietuvos pusės maratono čempionate Kauno maratono klubo sportininkai iškovojo visų spalvų medalius.

Regimantas Tarasevičius, bėgęs 5,4 km distanciją, aplenkė visus varžovus ir tapo trasos nugalėtoju. Pusės maratono distancijoje vicečempione tapo kita klubo narė, Milda Vilčinskaitė. Toje pačioje distancijoje bėgęs, prieš kelias savaites Vilniaus prestižinės maratono distancijos čempionas, Remigijus Kančys iškovojo trečiąją vietą.

Antrą dieną iš eilės varžybose dalyvavęs R. Tarasevičius teigė, kad bėgti nebuvo lengva.

„Nors ir iškovojau pirmą vietą, bet bėgti buvo sunku. Bėgimo nepalengvino ir specifinė Nidos bėgimo trasa, ilgos įkalnės ir nuokalnės“, – pasakojo 5,4 km distancijos čempionas.

Kauno maratono klubas į pajūrį išsiuntė visą grupę sportininkų. Nidoje vykusiame Lietuvos pusės maratono čempionate dalyvavo 16 Kauno maratono klubo sportininkų.

Kauno maratono klubas yra privatus lengvosios atletikos klubas, vienijantis tiek profesionalus, tiek mėgėjus. Klubo gretose yra dvi olimpietės – puikius rezultatus šį sezoną demonstruojanti Rasa Drazdauskaitė bei trenere dirbanti Inga Juodeškienė, o taip pat būrys perspektyvių Lietuvos sportininkų. Vykdydamas sportinę veiklą, klubas taip pat užsiima ir visuomenine veikla: organizuoja tarptautinį renginį „Kauno maratonas“, rengia viešas treniruotes sporto entuziastams bei yra vienas iš „Danske banko bėgimo akademija“ įkūrėjų.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų