Pereiti į pagrindinį turinį

Kauno stalo teniso turnyre laukiama sportininkų iš 7 šalių

2013-09-24 12:57
DMN inf.
Shutterstock nuotr.

Artėjantį šeštadienį ir sekmadienį, rugsėjo 28-29 dienomis, Kauno sporto halėje rengiamas antrasis tarptautinis stalo teniso turnyras „Kaunas Open". Planuojama, kad turnyre dalyvaus apie 350 skirtingo amžiaus sportininkų iš 7 šalių.

Kaune prieš 25 metus sporto halėje vyko Sovietų sąjungos stalo teniso čempionatas. Kauno miesto stalo teniso federacija kartu miesto su savivaldybe ir Stalo tenisininkų asociacija „Topsas" nutarė atgaivinti senas tradicijas ir Kaune surengti tarptautinį stalo teniso turnyrą „Kaunas Open", kuriame galėtų žaisti pajėgiausi Lietuvos ir kitų šalių stalo tenisininkai.

Pirmasis tarptautinis turnyras „Kaunas Open" įvyko 2012-aisias. Į turnyrą atvyko 280 sportininkų iš Lenkijos, Baltarusijos, Estijos, Latvijos. Šiemet tikimasi apie 350 atvyksiančių sportininkų. Pakviesti sportininkai iš Lietuvos, Lenkijos, Rusijos, Baltarusijos, Ukrainos, Estijos ir Latvijos, kurie žais jaunučių, jaunių, suaugusių ir senjorų amžiaus grupėse.

„Šis stalo teniso turnyras bus vienas didžiausių laikinojoje sostinėje. Numatoma šį turnyrą daryti tradiciniu ir rengti kiekvienais metais", – teigė asociacijos „Topsas" prezidentas Denisas Stankevičius.

Turnyras vyks penkiose amžiaus grupėse: varžysis jaunučiai (nuo 1999 metų gimimo), jauniai (nuo 1995 metų gimimo), suaugusieji (OPEN grupėje) bei dviejų amžiaus grupių senjorai (40-49 metų ir per 50 metų). Sporto halėje planuojama pastatyti 22 stalus. Į renginį yra pakviesta ir tituluočiausia šalies stalo tenisininkė Rūta Paškauskienė.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų