„Vyčio“ lentynoje - pirmasis sezono trofėjus

Kauno „Vytis“ pasirengęs sutikti Europos salės futbolo elitą. Lietuvos čempionai iš Estijos parsivežė Baltijos taurę ir po savaitės UEFA salės futbolo Čempionų lygoje startuos pakilios nuotaikos.

„Laimėjimas mums svarbus, tačiau dar svarbiau – tinkamai pasirengti europiniams egzaminams“, - sakė „Vyčio vadovas Darius Gurskis.

Narvoje kauniečiai per dvi dienas pasiekė keturias pergales iš tiek pat galimų. Kelią pirmojo sezono trofėjaus link „Vytis“ pradėjo šeštadienį 4:0 pranokdamas Talino „Cosmos” futbolininkus. Antrajame mače kauniečiai 4:1 įveikė vietos „Narva United” ekipą. Sekmadienį Lietuvos čempionai net 7:0 sutriuškino Latvijos „RSU/BAO”, o dėl pirmosios vietos susitiko su Rusijos „Agio”. Favoritų akistatoje Lietuvos čempionai buvo ženkliai geresni ir nugalėjo 4:2. Antrąjį įvartį Rusijos klubas įmušė paskutinę susitikimo sekundę, kai buvo telikę formalumai.

Geriausiu Baltijos taurės turnyro žaidėju buvo išrinktas kauniečių futbolininkas Deividas Reimaris, o geriausiu treneriu - „Vyčio” vairininkas Luciano Mistura. Individualaus įvertinimo sulaukė ir Rafa, jam atiteko vertingiausio komandos žaidėjo prizas.

„Didžiuojuosi vaikinais, kurie įrodė savo pranašumą šiame turnyre ir iškovojo Baltijos taurę. Šis turnyras mums buvo labai naudingas ruošiantis UEFA futsalo Čempionų lygos pagrindiniam etapui Jonavoje. Sužaidėme keturias rungtynes su pajėgiais varžovais, galėjome rotuoti sudėtį, išbandyti įvairius ketvertus. Gaila, kad šį kartą žaisti negalėjo Isaacas ir Lukas Sendžikas, bet šią patirtį vertinu labai teigiamai”, - po turnyro dėstė treneris L.Mistura.

Čempionų lygos turnyre spalio 8-11 dienomis Jonavos arenoje kauniečių laukia kovos su elitiniais Europos klubais - „Barcelona” (Ispanija), „Tiumen” (Rusija) ir „Ajat” (Kazachstanas).



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių