Pereiti į pagrindinį turinį

K.Kemzūra lieka "Chimki" ekipoje

2008-11-25 09:00

Maskvos srities "Chimki" krepšinio klubas paneigė informaciją, kad vyriausiasis treneris Kęstutis Kemzūra gali būti atleistas iš pareigų.

Rusijos ir Ispanijos žiniasklaidoje pasirodė pranešimų, esą "Chimki" trenerių štabe bręsta permainos. Iš vyriausiojo trenerio pareigų gali būti atleistas Lietuvos specialistas K.Kemzūra, o jį pakeisti pretenduoja ispanų nacionalinės rinktinės strategas Jose Vicente Hernandezas.

Audros debesis virš K.Kemzūros galvos susitvenkė po to, kai pradėjo kibirkščiuoti lietuvio ir "Chimki" žvaigždės argentiniečio Carloso Delfino santykiai, o komanda nepateko į Rusijos taurės finalo ketverto turnyrą bei pralaimėjo paskutines šalies superlygos rungtynes Maskvos dinamiečiams 67:82.

"Kemzūra vis dar treniruoja mūsų komandą. Žinoma, nesakome, kad taip bus visada, tačiau dabar turime susitvarkyti viduje ir niekas neketina jo atleisti", – vakar sakė "Chimki" klubo generalinis direktorius Viktoras Byčkovas.

K.Kemzūra "Chimki" strategu tapo 2007-ųjų sausį, netrukus buvo išrinktas geriausiu Rusijos superlygos vasario ir kovo mėnesių treneriu. Iškovojo šalies čempionato sidabro ir bronzos medalius bei Rusijos taurę.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų