Pereiti į pagrindinį turinį

K.Kemzūrai rengiama pamaina

2008-12-05 09:00

Lietuvį Kęstutį Kemzūrą prie Maskvos srities "Chimki" vyrų krepšinio ekipos vairo gali pakeisti italas Sergio Scariolo.

Vakar Italijos dienraštis "La Gazzetta dello Sport" paskelbė, kad K.Kemzūra atleistas iš "Chimki" vyriausiojo trenerio pareigų, tačiau Rusijos klubo spaudos tarnyba, kuriai vadovauja Aleksejus Rybalko, atsisakė patvirtinti arba paneigti šią informaciją.

"Artimiausiu metu paskelbsime oficialų klubo pranešimą", – sakė dienraščiui "Chimki" atstovai.

"La Gazzetta dello Sport" teigimu, K.Kemzūros atleidimo priežastis – konfrontacija su komandos žvaigžde Carlosu Delfino ir paskutiniai skaudūs pralaimėjimai: Rusijos čempionate 67:82 – Maskvos "Dinamo", šalies taurės turnyre 76:78 – Liubercų "Triumf", o Europos taurės turnyre 59:77 – Trevizo "Benetton".

S.Scariolo 1999–2002 m. treniravo Madrido "Real" krepšininkus, 2003–2008 m. – Malagos "Unicaja" komandą.

Tai, kad italas kviečiamas į "Uniks", vakar patvirtino Ispanijos dienraštis "Marca". S.Scariolo taip pat siūlomos šios šalies nacionalinės vyrų krepšinio rinktinės vyriausiojo trenerio pareigos, tačiau neaišku, ar tai tenkins Rusijos klubą, pageidaujantį, kad naujasis strategas vadovautų vienai komandai.

38-erių K.Kemzūra yra vienas iš trijų pretendentų į Latvijos vyrų krepšinio rinktinės vyriausiojo trenerio postą. Kiti kandidatai – 54-erių lietuvis Jonas Kazlauskas ir 41-ų latvis Gundaras Vėtra.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų