Klaidų neišvengusios Lietuvos tinklininkės turėjo pripažinti brazilių klasę

Į prie Paryžiaus Eifelio bokšto įrengtą paplūdimio tinklinio aikštę antrąkart olimpinėse žaidynėse žengė Lietuvos paplūdimio tinklininkių duetas Monika Paulikienė ir Ainė Raupelytė.

Pirmajame savo susitikime lietuvaitės 0:2 nusileido Nyderlandų tinklininkėms, o reabilituotis prieš braziles Carolina Solberg Salgado ir Barbara Seixas, deja, bet nepavyko.

Pirmąjį setą merginos pralaimėjo 13:21, o antrajame nusileido 14:21 ir bendrai 0:2 turėjo pripažinti brazilių pranašumą.

Penktadienį lietuvės E grupėje susitiks su japonių tinklininkėmis Akiko Hasegawa ir Miki Ishii, kurias antradienio lietuvių varžovės brazilės įveikė 2:0.

Iš viso turnyre dalyvauja 24 poros, kurios pirmame etape suskirstytos į 6 grupes. Tiesiai į atkrintamąsias varžybas pateks po dvi geriausias kiekvienos grupės komandas ir dar dvi iš šešių, užimsiančių trečiąsias pozicijas.

Kitos keturios dėl paskutinių dviejų vietų aštuntfinaliuose rungsis papildomame atkrintamųjų etape.

Šios sporto šakos atstovai dėl olimpinių apdovanojimų grumiasi laikiname aikštyne, kuris įrengtas greta Eifelio bokšto esančiame Marso lauko parke.

Centrinę aikštę apjuosusios tribūnos talpina beveik 13 tūkstančių žiūrovų. Šiandien čia fiksuotas net 36 laipsnių karštis.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
man atrodo, kad uzdarymo ceremonijoj turetu dalyvauti tik sportininkai iskovoje medalius, o sporto turistai - namo jau kita diena

išvada

išvada portretas
Sporto turistai namo.

Cha cha

Cha cha portretas
Karvės ant ledo
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių