Klaipėdiečiai Kalėdas pasitiks bėgdami

  • Teksto dydis:

Visus klaipėdiečius ir miesto svečius Lietuvos verslo kolegija kviečia į antrus metus organizuojamą, tampantį tradiciniu, šventinį-labdaringą „Gerosios žvaigždės bėgimą – padovanok senjorams Kalėdas“, kurio metu visos surinktos lėšos bus skirtos maltiečiams, globojantiems vienišus ir savimi negalinčius pasirūpinti senelius.

Kalėdinis bėgimas yra įtrauktas į Klaipėdos miesto savivaldybės Šventinių renginių programą.

Organizatoriai kviečia suburti spalvotą ir kalėdinį bėgimą - pasipuošti kalėdine kepuraite, pirštinaitėmis, senelio barzdele ar kitokiu  šventiniu akcentu. Viena iš nominacijų - šventiškiausio ir originaliausio bėgiko apranga.

Renginį ves Kalėdų senelis, skambės šventiška muzika, bus vaišinama karšta arbata.

Šių metų bėgimas pasižymės didele gausa nominacijų pagal amžiaus grupes ir atskirose grupėse: 1 km distancija: iki 9, 10-11, 12-15, 16-18, 19 ir 39, 19 ir 34, 40-49, 35-49, 50-60, 50-60, 61 ir daugiau; originaliausia apranga; jauniausias ir vyriausias bėgikas; gausiausiai dalyvavusi aukštoji mokykla, profesinė mokykla, gimnazija, vidurinė mokykla, organizacija; greičiausias bėgikas ir augintinis; 10 km distancija: vyrai ir moterys. Šių metų naujiena – greičiausio augintinio nominacija. Geriausi bėgikai bus apdovanoti rėmėjų prizais.

Šių metų naujiena – dvi trasos 1 km ir 10 km., todėl save galės išbandyti ir ilgesnes distancijas mėgstantys bėgikai. Šiais metais bėgimas vyks nauja trasa Klaipėdos senamiestyje, bėgikai startuos nuo Lietuvos verslo kolegijos (Turgaus g. 21). 

Bėgimas vyks gruodžio 14 d., jau šį sekmadienį. Registracija vyks nuo 12 val., starto pradžia - 14 val. Starto ir registracijos adresas – Lietuvos verslo kolegija, Turgaus g. 21, Klaipėda.

Išankstinė registracija - www.ltvk.lt/renginiai arba starto vietoje.

Dėl detalesnės informacijos kreiptis į Lietuvos verslo kolegijos direktorės pavaduotoją doc.dr. Genovaitę Avižonienę, mob. tel. 8-698-00517 arba Lietuvos verslo kolegijos Rinkodaros ir plėtros skyriaus vadovę Laurą Žarnauskaitę, mob.tel.  8-608-55388.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių