Pereiti į pagrindinį turinį

Klaipėdos regbininkių laukia lemiamos kovos

2012-10-09 10:36
Klaipėdos regbininkių laukia lemiamos kovos
Klaipėdos regbininkių laukia lemiamos kovos

Lietuvos moterų regbio čempionato priešpaskutiniame ture uostamiesčio komanda iškovojo dvi pergales ir įsitaisė antroje turnyrinės lentelės vietoje.

Marijampolėje vykusiame priešpaskutiniame Lietuvos moterų regbio čempionato ture dalyvavo keturios komandos: Marijampolės „Sūduvis“, Klaipėdos „Viesulas“, Vilniaus „Regbio akademija“, Kauno „Ąžuolas“.

Namuose žaidusios „Sūduvio“ regbininkės užtikrintai laimėjo visas trejas varžybas. Jos 39:0 įveikė „Regbio akademiją“, 45:0 sutriuškino „Ąžuolą“, 29:0 nugalėjo „Viesulą“.

Marijampolietės jau užsitikrino Lietuvos čempionių titulą. Geriausia šios komandos žaidėja buvo pripažinta Gintarė Puzeraitė.

Vilnietės, klaipėdietės ir kaunietės kovojo dėl kitų prizinių vietų. Uostamiesčio atstovės laikinosios sostinės komandą įveikė rezultatu 22:5 ir lygiosiomis 5:5 sužaidė su vilnietėmis.

Naudingiausia „Viesulo“ žaidėja pripažinta Enrika Klimaitė.

Intriguojančios buvo paskutiniosios varžybos tarp vilniečių ir kauniečių. Sostinės komanda po pirmojo kėlinio pirmavo 5:0, tačiau antroje rungtynių pusėje kaunietės sugebėjo varžoves ne tik pasivyti, bet ir pralenkti rezultatu 5:12.

Vilniečių komandoje geriausia žaidėja tapo Laima Bungardaitytė, o kauniečių – žaidžianti trenerė Jurgita Žukauskienė.

Po šio turo Lietuvos moterų regbio čempionato turnyrinės lentelės pirmojoje vietoje su 12 taškų įsitvirtino marijampolietės, antroje vietoje yra Klaipėda (7 tšk.), trečioje ir ketvirtąją vietas dalijasi Vilniaus ir Kauno komandos, turinčios po 4 taškus, penktąją vietą su 3 taškais užima Jelgavos regbininkės.

Finalinis turas spalio 14 d. vyks Vilniuje. Tądien ir paaiškės čempionato prizininkės.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų