Pereiti į pagrindinį turinį

K.Lavrinovičius laukia antrojo sūnaus gimimo

2009-06-17 21:57
K.Lavrinovičius laukia antrojo sūnaus gimimo
K.Lavrinovičius laukia antrojo sūnaus gimimo / „Scanpix“ nuotr. K.Lavrinovičius netrukus grįš į Lietuvą pas jo čia laukiančią šeimą.

Kšyštofas Lavrinovičius taip pasiilgo šeimos, kad norėjo kuo greičiau pabaigti Italijos krepšinio lygos sezoną. Jo komandos draugų noras buvo tas pats, rašo basketnews.lt

Todėl ketvirtosiose finalo serijos rungtynėse, kaip jau rašyta, Sienos „Montepaschi“ 82:47 sumindė Milano „Armani Jeans“ ir trečius metus iš eilės triumfavo Italijos čempionate.

Paskutiniame sezono mače K.Lavrinovičius žaidė vos 17 minučių, bet buvo naudingiausias savo komandoje - 15 taškų ir 8 atkovoti kamuoliai.

„Norėjau greičiau su šeima pasimatyti, - paklaustas, kas lėmė tokį galingą sezono finišą, trečiadienį basketnews.lt sakė krepšininkas. - Pavargau be šeimos sėdėti.“

Jo žmona Tatjana su sūnumi Danieliumi prieš tris savaites grįžo į Lietuvą. Čia moteris liepos pradžioje gimdys antrą sūnų.

Dėl gimdymo Lavrinovičiai šiemet liks be atostogų, tačiau Kšyštofui tai nė motais. „Kada aš turėjau atostogas? Niekada jų nebuvo. Man krepšinis atostogos. Ypač, kai susitinku su Lietuvos krepšininkais susitinku, man tai atostogos“, - geros nuotaikos buvo Lavrinovičius.

Penktadienį Lavrinovičius grįžta į Lietuvą ir turės vos mėnesį laisvo laiko iki pirmosios rinktinės treniruočių stovyklos.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų