Kovos menų turnyre grūmėsi ne vien mėgėjai

Kaune vykęs atviras „Fighters road“ kovos menų turnyras sutraukė didelį būrį atletų iš visos Lietuvos. Jau 15-asis šios serijos turnyras suteikė progą išmėginti jėgas ringe pradedantiems ir jau pažengusiems sportininkams.

Turnyras, kurį organizavo MKM mišrių kovos menų organizacija, vyko pagal K1, greplingo, MMA ir bokso taisykles. Kovos buvo skirstomos pagal dalyvių amžių, svorį ir pasiruošimo lygį. Vakaro metu vyko 20 kovų.

Pasak organizatorių, „Fighters Road” turnyrai skirti sportininkams, kurie tik pradeda savo sporto kelią ir neturi patirties kovoti didelėse arenose, tačiau šiame turnyre dalyvavo ir aukštus laimėjimus turintys kovotojai.

Organizatoriai, sudarydami kovų sąrašus atsižvelgia į sportininkų meistriškumą bei patirtį. Tai vienas iš pirmųjų laiptelių atletams, kurie nori siekti aukštų sportinių pasiekimų. Jie mokosi suvaldyti jaudulį, įgauti pasitikėjimo savimi, gerinti techninį ir fizinį meistriškumą.

MKM mišrių kovos menu organizacija, kurią  įkūrė klubo „Dainralfas”  vadovas Dainius Daukšas ir klubo „Naglis” vadovas Jordanas Poškaitis, kviečia prisijungti visus norinčius kartu tobulinti sportininkų meistriškumą bei profesionalumą. Taip suteikti galimybę kovotojams dalyvauti tokiuose pasaulinio lygio turnyruose kaip MMA BUSHIDO ar KING of KINGS (KOK).

Turnyrą surengti padėjo ir rėmėjai – „ENDOCA”, „Stiklita”, „Kauno diena” dienraštis.

Varžybų rezultatai čia: https://fighterschallenge.lt/

Kitas „Fighters Road” turnyras numatomas gegužės 20-tą dieną Kaune, sporto klube „Dainralfas”.


Šiame straipsnyje: kovos menaiMMAfighters road

NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Su juo jau byla baigta, atsipirko. O čia tokie patys tegul spardosi toliau.

Zurabas Smardalidze

Zurabas Smardalidze portretas
Imeskit Jurbarko "erelį" į ringą, kad smegenėlės veikti pradėtų, jei jis jų turi...
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių