Kovotojas I. Barysas: žinau jausmą, kai norisi sudraskyti varžovą

  • Teksto dydis:

Rugsėjo 23-iąją "Žalgirio" arena kunkuliuos sportinėmis aistromis – ringe jėgas išmėgins mišrių kovos menų meistrai, turnyro "MMA bushido & KOK world series 2017" dalyviai, tarp jų – ir Kauno klubų atstovai.

Kauną reprezentuos sporto klubų "Titanas", "Cunamis", "Tora", "Otso", "Fighter House/Roger Gracie Academy Kaunas" kovotojai. Sirgalių laukia įtemptos, viena už kitą įdomesnės ir neprognozuojamos dvikovos.

"Turnyrui ruošiuosi labai intensyviai: kasdien – dvi treniruotės. Šiuo metu – sprogstamosios jėgos pratybos. Labai džiaugiuosi, kad šalia yra labai stipri komanda", – sakė klubo "Cunamis" atstovas Ignas Barysas.

Kaunietis susikaus su britu Dominicu Dilonu.

Ginti savo tvirtovę – labai atsakinga misija.

"Jis geras kovotojas, – įvertino savo varžovą I. Barysas. – Smulkesnes kovos detales aptarsime su treneriais, jie sudėlios strategiją. Dėl to esu ramus, pasitikiu savo treneriais. Stengsiuosi nenuvilti jų ir sirgalių. Nerimą kelia tik tai, kad šiek tiek per mažai kontrolinių dvikovų, tačiau tikiuosi, kad dar spėsiu atsigriebti."

"Cunamio" kovotojas pabrėžė, kad turnyras gimtajame mieste įpareigoja gerai pasirodyti.

"Ginti savo tvirtovę – labai atsakinga misija. Viliuosi, kad viskas susiklostys gerai, tikiuosi labai stipraus, nuoširdaus žiūrovų palaikymo. Iš patirties žinau, ką tai reiškia – sirgaliai suteikia daug papildomų jėgų ir pasitikėjimo savimi, – kalbėjo I. Barysas. – Girdėti, kaip tribūnos skanduoja mano vardą – nerealiausias, fantastiškas jausmas. Tokiais momentais matai tik vieną žmogų – priešininką, kurį nori sudraskyti, išmesti iš ringo ir laukti, kada teisėjas pakels tavo ranką."

Pernai lapkritį Vilniuje surengtame bušido "King of Kings" turnyre I. Barysas, dar vadinamas Taisonu (amerikietis Mike'as Tysonas – legendinis bokso profesionalas – red. past.), per 20 sekundžių nokautavo japoną Kenichi Ito.

"M. Tysonas buvo mano vaikystės idealas. Per televiziją stebėdavau jo judesius ringe, mokiausi drąsaus stiliaus, sprogstamųjų smūgių, prieš veidrodį kartodavau jo žingsnelius. Žavėjausi juo ne vien ringe. Šio boksininko gyvenimas – kaip romanas, kuriame gausu pakilimų ir gilių nuosmukių. Jo klaidos – atskira kalba, tačiau šios asmenybės tvirtumas ir tai, kaip įveikė visus gyvenimo iššūkius, mane žavi", – interviu "Kauno dienai" yra sakęs I. Barysas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių