Pereiti į pagrindinį turinį

L. Mugevičiaus ir baltarusio duetas pateko į teniso turnyro Osle pusfinalį

2015-11-04 17:19
BNS inf.
T. Lukšio / BFL nuotr.

Antrą pergalę Tarptautinės teniso federacijos (ITF) "Collector Norwegian Open" vyrų teniso turnyro Norvegijos sostinėje dvejetų varžybose iškovojo ir į pusfinalį pateko Luko Mugevičiaus ir baltarusio Maksimo Dubarenkos duetas.

Trečiadienį ketvirtfinalyje trečia pagal reitingą lietuvio ir baltarusio pora per pusantros valandos 7:6 (7:5), 4:6, 10:5 įveikė norvego Adriano Forbergo Skogengo ir amerikiečio Mico Santiago duetą bei užsitikrino 216 JAV dolerių čekį ir po 6 ATP dvejetų reitingo taškus.

Dėl vietos finale L. Mugevičiaus ir M. Dubarenkos duetas kovos su favoritais iš Kroatijos ivanu bei Matejumi Sabanovais, kurie ketvirtfinalyje 2:6, 6:1, 10:8 įrodė savo pranašumą prieš amerikiečius Nicolasą Podestą ir Quintoną Vegą.

Vienetų varžybų šešioliktfinalyje 20-metis Lukas Mugevičius, kuris ATP klasifikacijoje užima 620-ą vietą, dar antradienį per 2 valandas ir 35 minutes trijuose setuose - 6:7 (2:7), 6:4, 0:6 - pralaimėjo į aštuntfinalį iškopusiam 25-erių metų Švedijos atstovui Milošui Sekuličiui (ATP-922) bei tenkinosi 104 JAV dolerių čekiu.

ITF serijos vyrų teniso turnyro Norvegijos sostinėje Osle prizų fondą sudaro 10 tūkst. JAV dolerių.

 

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų