Pereiti į pagrindinį turinį

L. Mugevičius poroje su rusu – ITF serijos teniso turnyro varžybų pusfinalyje

2014-07-16 17:15
Lukas Mugevičius.
Lukas Mugevičius. / T.Lukšio/BFL nuotr.

Iš didelio lietuvių būrio Estijoje vykstančiame Tarptautinės teniso federacijos (ITF) "Futures" serijos "Nordecon Open 2014" vyrų teniso turnyre kovą tęsia tik 19-metis Lukas Mugevičius.

Dvejetų varžybų ketvirtfinalyje ketvirtas pagal reitingą Luko Mugevičiaus ir ruso Aleksandro Vasilenkos duetas trečiadienį 7:6 (7:1), 6:1 nugalėjo švedo Tobiaso Blomgreno ir amerikiečio Williamo Boe-Wiegaardo porą bei užsitikrino 216 dolerių čekį ir po 6 dvejetų ATP reitingo taškus.

Dėl kelialapio į finale lietuvio ir ruso duetas varžysis su favoritais suomiu Mickie'u Kontinenu bei australu Andrew Wittingtonu, kurie ketvirtfinalyje 6:3, 6:1 nepaliko vilčių italams Andreai Basso ir Gianlucai Mageriui.

907-ąją vietą pajėgiausių planetos tenisininkų reitinge užimantis L.Mugevičius trečiadienį vienetų varžybų aštuntfinalyje 1:6, 5:7 turėjo pripažinti 263-ąją vietą ATP klasifikacijoje užimančio ir turnyro favoritu laikomo 26-erių metų esto Jurgeno Zoppo pranašumą bei tenkinosi 1 ATP reitingo tašku bei 172 JAV dolerių čekiu.

ITF "Futures" serijos vyrų teniso turnyro Estijos sostinėje prizų fondą sudaro 10 tūkst. JAV dolerių.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų