Labdaringas dviračių maratonas: dalyviai taisė dviratį, melžė karvę

  • Teksto dydis:

Pirmadienį Rygoje startavę labdaringo dviračių maratono dalyviai šiandien jau pasiekė Lietuvą. Dešimt tarptautinės komunikacijų bendrovės „Tele2” vadovų su iššūkiais susidūrė jau pirmąją varžybų dieną: kolegoms teko taisyti grupės prezidentės dviratį, o vienas vadovas mokėsi melžti karvę.

Pirmadienį dviračių maratono dalyviai iš viso įveikė 95 kilometrus. Greičiausiai šią trasą įveikė grupės viceprezidentas ir komunikacijos vadovas Viktor Wallström – jis kelyje užtruko 5 val. ir 6 min., dešimtasis rezultatas (5 val. ir 43 min.) priklauso vykdančiajam viceprezidentui ir vyriausiajam teisininkui Stefan Backman.

Per tris maratono dienas iš viso vadovai ketina numinti daugiau kaip 330 kilometrų. Dalyviai ne tik varžosi tarpusavyje, bet siekia surinkti lėšų „SOS Vaikų kaimams“ Lietuvoje ir Latvijoje.

Pažinti šalį ir žmones

Įveikę pirmąjį varžybų etapą, pirmadienio vakarą „Tele2“ vadovai užsuko į „Tele2” saloną Bauskoje, o paskui aplankė Islices „SOS Vaikų kaimą“.

„Baltijos šalyse dirbančios „Tele2” įmonės yra labai svarbi mūsų grupės dalis. Visada džiaugiuosi galėdama aplankyti prekybos vietas, susitikti mūsų darbuotojus ir klientus. Kiekvienam dalyviui labai svarbu tai, kad galime savo akimis pamatyti „SOS vaikų kaimus“ bei susipažinti su pačiais vaikais, kuriems renkama parama“, – pirmosios dienos įspūdžius apibendrino „Tele2“ grupės vadovė Alison Kirkby.

Iššūkiai: nuo dviračio gedimo iki karvės melžimo

Jau pirmoje distancijos dalyje sugedo „Tele2“ grupės prezidentės A. Kirkby  dviratis. Prezidentė neliko viena – sužinoję apie gedimą, komandos nariai grįžo jai padėti.

Speciali užduotis teko grupės viceprezidentui ir komunikacijos vadovui V.Wallström, kuris priėmė maratono organizatorių iššūkį – pamelžti karvę. Nors vadovas tai darė pirmą kartą gyvenimą, karvės savininkės teigimu, jam pavyko visai neblogai.

Šįvakar maratono dalyviai dieną užbaigs Anykščiuose, kur šurmuliuos miesto šventė. Rytoj finišuos netoli Vilniaus ir dalyvaus šventėje „SOS vaikų kaime“.

Prie paramos gali prisidėti kiekvienas

Prie paramos „SOS Vaikų kaimui“ gali skirti kiekvienas. „Tele2” kviečia balsuoti už dviratininkus puslapyje www.tele2.com/biketour – kiekvienas balsas - tai 0,5 euro, kuriuos „Tele2“ skirs organizacijai „SOS Vaikų kaimai“.

Tris dienas mindami virtualios realybės dviratį aukojo ir Vilniaus „Akropolio“ lankytojai. Už kiekvieną numintą kilometrą „Tele2“ „SOS Vaikų kaimams“ skiria 5 Eur.

Šeštadienį „Tele2“ salono lankytojai numynė 155 km, sekmadienį – 268 km, o vakar nuvažiuota dar 116 km. Tokiu būdu vaikams surinkta jau 2700 Eur.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių