Pereiti į pagrindinį turinį

Legendinėje Kauno sporto halėje bus žaidžiamas golfas

2012-02-29 09:05
Legendinėje Kauno sporto halėje bus žaidžiamas golfas
Legendinėje Kauno sporto halėje bus žaidžiamas golfas / Antano Slavinsko nuotr.

Golfas legendinėje krepšinio arenoje – Kauno sporto halėje? Moksleivių komandos iš Suvalkijos, Dzūkijos, Aukštaitijos bei Žemaitijos kovo 4-ąją patvirtins, kad tai – ne fantazija.

„Mes pasistengsime įrodyti skeptikams, kad šiam žaidimui ne visada reikalingi dideli žemės plotai, preciziškai sutvarkyta veja ir geras oras“, – teigė Lietuvos golfo federacijos (LGF) prezidentas Rolandas Dovidaitis.

Sporto halėje rengiama „Vaikų golfo diena“, o pagrindinis jos akcentas – 2012-ųjų Lietuvos moksleivių uždarų patalpų golfo čempionato finalo varžybos. Renginyje ketina dalyvauti ir golfo plėtros programos šalies bendrojo lavinimo mokykloms globėjas – prezidentas Valdas Adamkus.

„Pirmiausia, nuo 11 valandos, ne vien čempionato dalyviai, tačiau ir bet kuris šio renginio svečias turės galimybę patikrinti savo sugebėjimus golfo simuliatoriaus aikštėje – tikra golfo lazda smūgiuoti tikrą golfo kamuoliuką ir sužinoti, ar tai padarė pagal taisykles bei čia pat pasikonsultuoti su treneriu, – papasakojo R.Dovidaitis. – Po to, nuo 13 valandos, jėgas išmėgins moksleivių golfo komandos – jos varžysis dėl pagrindinio prizo – originalių golfo lazdų komplekto.“

Finalo varžyboms rengiasi Kauno miesto ir rajono, Klaipėdos, Prienų, Druskininkų ir Joniškio pagrindinių, vidurinių ir gimnazijų auklėtiniai. Kaune laukiama 20 komandų, kurias sudarys po 5 golfo žaidėjus. Regionuose surengti čempionato atrankos etapai sulaukė didelio jaunųjų golfo mėgėjų dėmesio.

„Šį kartą tarp varžybų dalyvių nebus Vilniaus krašto atstovų, bet jie neliks nuskriausti, nes panašų renginį šio regiono moksleiviams planuojame ir sostinėje“, – pridūrė LGF prezidentas.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų