Pereiti į pagrindinį turinį

Lietuviai kovojo su lenkais, latviai žais olimpiadoje

2009-02-09 13:11
Lietuviai kovojo su lenkais, latviai žais olimpiadoje
Lietuviai kovojo su lenkais, latviai žais olimpiadoje / ledas lt. nuotr. Repeticija: Lietuvos ledo ritulininkai su lenkais pasidalijo po pergalę.

Lietuvos ledo ritulio rinktinė, besirengianti Vilniuje vyksiančiam pasaulio 1-ojo diviziono A grupės čempionatui, sužaidė dvejas rungtynes su Lenkijos komanda ir pasidalijo po pergalę.

Pirmąjį susitikimą Elektrėnuose lietuviai laimėjo 1:0 (0:0, 0:0, 1:0). Pergalingą įvartį po tikslių Sergejaus Ivanuškino ir Dovydo Kulevičiaus perdavimų įmušė Elektrėnų "Energijos" žaidėjas Povilas Verenis.

Atsakomąją dvikovą 2:1 (0:1, 0:0, 2:0) laimėjo lenkai. Lietuvos ekipa pirmavo po Andriaus Kaminsko įvarčio, tačiau svečiai išlygino ir persvėrė rezultatą savo naudai - pasižymėjo Tomaszas Malasinskis ir Michalas Urbanowiczius.

Baigėsi atrankos į 2010 m. Vankuverio olimpines žaidynes atrankos ledo ritulio turnyrai. Finalinių varžybų dalyve tapo ir Latvijos rinktinė.

Atrankos turnyre Rygoje latviai 7:3 nugalėjo vengrus, 4:2 - ukrainiečius ir 4:1 - italus.

Vankuverio olimpiadą Latvijos ledo ritulininkai pradės B grupėje su Rusija, Čekija ir Slovakija. A grupėje rungtyniaus Kanada, JAV, Šveicarija ir Norvegija, C - Švedija, Suomija, Baltarusija ir Vokietija.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų