Pereiti į pagrindinį turinį

Lietuviai tęsia kovą dėl pasaulio jaunių irklavimo čempionato medalių

2016-08-26 14:58
BNS inf.

Roterdame (Olandija) tęsiasi 2016 metų pasaulio jaunių (iki 18 metų) irklavimo čempionatas, kuriame dvi Lietuvos įgulos užsitikrino vietas pusfinalyje ir tęsia kovą dėl medalių.

A. Kelmelis
A. Kelmelis / Scanpix nuotr.

Vienviečių vaikinų varžybose olimpietis Armandas Kelmelis antrajame ketvirtfinalio plaukime 2 km nuotolį įveikė per 7 minutes 37,87 sekundės ir aplenkęs visus varžovus finišavo pirmas bei pateko į pusfinalį.

Vietą pusfinalyje užsitikrino ir porinę dvivietę irklavę Mantas Juškevičius bei Julius Lesauskas. Jie (7:02,47) trečiajame ketvirtfinalio plaukime į priekį praleido Naujosios Zelandijos (6:44,50) bei Vengrijos (6:52,37) bendraamžius ir finišavo trečiojoje pozicijoje.

Taip pat trečią vietą tik paguodos plakime užėmė Agnė Ginevičiūtė ir Evelina Butrimavičiūtė, tačiau jos varžysis tik C/D pusfinalyje dėl 13–24 vietų. Antrą vietą užėmusioms ispanėms, kurios iškovojo paskutinį kelialapį į pagrindinį pusfinalį, Lietuvos merginos pralaimėjo vos 0,13 sekundės.

Taip pat į pagrindinį pusfinalį nepateko ir pavienę dvivietę irklavę Matas Jakubauskas ir Arnas Kazlauskas, kurie pirmąjį paguodos plaukimą baigė ketvirti ir toliau vaikinų varžybose kovos dėl 13–22 vietų.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų