Pereiti į pagrindinį turinį

Lietuvos moterų rankinio pirmenybių starte uteniškės namuose pralaimėjo vilnietėms

2016-09-28 22:07
BNS inf.

Trečiadienį buvo pratęstas 2016-2017 metų sezono Lietuvos moterų rankinio čempionato starto rungtynės tarp Utenos daugiafunkcinio sporto centro (DSC) ir Vilniaus LEU „Šviesa-Eglė“ komandų. Rungtynes laimėjo labiau patyrusios ir vyresnės viešnios iš sostinės LEU rezultatu 38:28 (20:15).

LEU "Šviesos-Eglės" komanda
LEU "Šviesos-Eglės" komanda / LEU "Šviesos-Eglės" klubo nuotr.

Utenos DSC komandai įvarčius pelnė Karolina Čekuolytė (8 įv.), Eimantė Zenkovaitė (6 įv.), Justina Zenkovaitė (5 įv.), Ūla Šyvytė ir Gabija Vareikytė (po 3 įv.), Augustė Bureikaitė (2 įv.) ir Kotryna Samochvalovaitė (1 įv.).

LEU „Šviesos-Eglės“ gretose pasižymėjo Auksė Sviderskienė (8 įv.), Rasa Mikalonytė (7 įv.), Rita Repečkaitė (6 įv.), Deimantė Pupšytė (4 įv.), Aušra Šponė ir Dalia Katiliavaitė (po 3 įv.), Greta Makovskytė ir Gabrielė Pereklytė (po 2 įv.), Asta Čižaitė, Luka Jonaitytė ir Greta Sadauskaitė (po 1 įv.).

Pasak pranešimo, nuo pat dvikovos pradžios iniciatyvą savo rankose turėjo vilnietės, kurios diktavo savo sąlygas visose pozicijose. Tačiau jaunosios uteniškės nebuvo linkusios lengvai pasiduoti savo labiau tituluotoms priešininkėms ir vis primindavo apie save priartėdamos – 5:6, 8:9.

Bet LEU „Šviesos-Eglės“ septyniukė pradėjo rungtyniauti labiau susikoncentravusi ir jau pirmąjį kėlinį užbaigė penkių įvarčių skirtumu 20:15. Šis skirtumas dar išsilaikė iki antrojo kėlinio vidurio, bet vėliau DSC žaidėjos kiek pavargo ir per dešimt paskutiniųjų rungtynių minučių praleido aštuonis įvarčius kai pačios buvo tikslios perpus mažiau.

Paskutinės pirmojo turo rungtynės vyks šeštadienį vyks tarp Kauno raj. HC „Garliava SM-CASCADA“ ir Kauno „ACME-Žalgiris“ komandų.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų