Lietuvos sportininkus olimpiniame kaimelyje įkvepia sirgalių linkėjimai

  • Teksto dydis:

„Pirmyn į pergales“, „Mes su jumis“, „Stiprybės ir užsispyrimo“, – per daugiau nei mėnesį trukusią kampaniją sirgaliai „LTeam“ sportininkams parašė tūkstančius palinkėjimų, kurie sugulė ant vėliavos, Tokijo olimpinėse žaidynėse įkvepiančius Lietuvos sportininkus.

Olimpinių žaidynių varžybos Tokijuje siekiant užtikrinti dalyvių saugumą vyksta be žiūrovų. Vis dėlto, sirgalių palaikymas sportininkus pasiekia.

Į Lietuvos rinktinės biurą įžengusius sportininkus pasitinka milžiniška „LTeam“ vėliava, ant kurios – fanų žinutės ir palaikymo žodžiai.

Tūkstančiai žmonių, darbo kolektyvų, šeimų, kolegų olimpiečiams linkėjo sėkmės, stiprybės, sveikatos, dažniausiai buriuotojams pasitaikęs linkėjimas – „Vėjo, vėjo, vėjo!“

„Labai smagu, kad gavome tiek daug linkėjimų. Nesitikėjau, kad tiek žmonių neliks abejingi, nepagailės savo laiko ir palaikys mus. Kiekvienas palaikymo žodis mus veda į priekį. Jūs tikite mumis, o mes iš visų jėgų bandysime jūsų nenuvilti“, – sakė dziudo imtynininkė Sandra Jablonskytė.

Šalies vėliavą kartu su plaukiku Giedriumi Titeniu olimpinių žaidynių atidarymo ceremonijoje nešusios sportininkės pirmoji kova vyks liepos 30 dieną.

Lietuvai Tokijo olimpinėse žaidynėse atstovauja 41 sportininkas.

Liepos 23 dieną startavusios Tokijo olimpinės žaidynės baigsis rugpjūčio 8-ąją.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių