Lietuvos vyrų tinklinio rinktinės laukia Lenkijos komandų iššūkis

  • Teksto dydis:

Lietuvos vyrų tinklinio rinktinė jau antrą savaitę sportuoja Šiauliuose ir ruošiasi 2017 metų Europos čempionato atrankos turnyrui Liuksemburge.

Lietuvos rinktinės kandidatai į pirmąją stovyklą Šiauliuose susirinko balandžio 25 dieną. Prie ekipos po truputį prisijungia ir užsienyje žaidžiantys tinklininkai.

"Turime dvi treniruotes į dieną. Viena skirta fiziniam pasiruošimui, kita - darbui su kamuoliu. Taip pat buvo atlikti testai fizinėms kondicijoms nustatyti", - teigė Lietuvos rinktinės trenerio asistentas Modestas Strockis.

Šį savaitgalį Lietuvos rinktinė vyks į Lenkiją, kur sužais trejas draugiškas rungtynes su Lenkijos aukščiausiosios lygos ekipomis.

"Manome, kad tai bus labai naudinga, nes Lenkijos tinklinis yra labai aukštame lygyje", - pabrėžė M. Strockis.

Dar po savaitės Lietuvos rinktinė sužais dvejas draugiškas rungtynes Alytuje su Baltarusijos nacionaline komanda, o vėliau vyks į Liuksemburgą.

Europos čempionato atrankos pirmojo etapo antros grupės turnyras Liuksemburge vyks gegužės 20-22 dienomis. Lietuvos tinklininkai žais su Liuksemburgo, Moldovos ir Austrijos komandomis.

Į antrąjį atrankos etapą pateks trijų grupių nugalėtojai ir dvi geriausios antrąsias vietas užėmusios komandos.

Lietuvos rinktinės kandidatai: Radoslavas Adamovičius, Liudoslavas Adamovičius, Audrius Aleknavičius, Jaroslavas Bogdanovičius, Olegas Čebialis, Andrius Gaidys, Mantas Grinevičius, Lukas Gudas, Robertas Juchnevičius, Lukas Každailis, Gilbertas Kerpė, Martynas Miliukas, Arvydas Mišeikis, Paulius Misiukevičius, Matas Navickas, Jonas Rakickas, Arnas Rumševičius, Andžejus Savostenokas, Karolis Šlimas, Aivaras Strockis, Mantvydas Šuklys, Artūras Vasiljevas, Tomas Vilimas ir Artūras Vincelovičius.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių