LRF Supertaurę iškovojo „Acme-Žalgiris“

  • Teksto dydis:

Šeštadienį Garliavoje dėl pirmojo šio sezono trofėjaus - „CBet LRF Supertaurės“ - susikovė Kauno „Acme-Žalgirio“ rankininkės ir Kauno rajono „Cascada-Garliavos SM“ ekipa. Pergalę rezultatu 35:30 iškovojo iškovojo „Acme-Žalgiris“.

 Finalo susitikimo pradžioje kur kas geriau atrodė Kauno „Acme-Žalgirio“ klubas, kuris netruko susikurti sau apčiuopiamo 4 įvarčių pranašumo (5:1). Didžiąją dalį pirmojo kėlinio pirmavę žalgirietės vis tik persvaros neišlaikė ir jau 26 rungtynių minutę rezultatas tapo lygus (12:12). Garliavos komanda paskutinėmis pirmojo kėlinio minutėmis dar ir išsiveržė į priekį ir prieš pertrauką pirmavo rezultatu 16:15.

Antrajame kėlinyje Kauno rajono komanda ir toliau nemažino apsukų ir vienu metu jau jos turėjo 4 įvarčių pervarą (22:18). Vis tik antrajam kėliniui persiritus į antrą jo pusę žalgirietės sugebėjo susigrąžinti iniciatyvą ir iškovoti pirmąjį trofėjų šiame sezone. Pergalę 35:30 šventė praėjusių metų Lietuvos čempionės.

Rezultatyviausiai Kauno „Acme-Žalgirio“ gretose žaidė Audinga Kniubaitė, pelniusi 9 įvarčius, Greta Burkaitė ir Klaudija Šidlauskytė pridėjo po 6, Simona Jaškūnaitė - 4.

Garliavos komandoje 9 kartus pasižymėjo Evelina Dževerakaitė, 7 įvarčius pelnė Greta Rinkevičiūtė, 6 - Karolina Sparnauskaitė, 5 - Emilė Aglinskaitė.

Tai buvo jau ketvirtoji žalgiriečių iškovota Supertaurė. Vienintelį kartą 2015 metais ją buvo laimėjusi Garliavos komanda.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių