LTOK prezidentė D. Gudzinevičiūtė: gerbiame R. Meilutytės sprendimą

  • Teksto dydis:

Olimpinei, pasaulio ir Europos čempionei, pasaulio rekordininkei plaukikei Rūtai Meilutytei stabdant karjerą, Lietuvos tautinio olimpinio komiteto (LTOK) prezidentė Daina Gudzinevičiūtė teigia gerbianti tokį sportininkės sprendimą.

„Rūta – keturiskart geriausia Lietuvos sportininkė, savo šaliai iškovojusi ne vieną aukščiausios prabos medalį, įskaitant ir olimpinį auksą. Lietuvos tautinio olimpinio komiteto vardu dėkoju Rūtai už jos darbą, medalius ir emocijas, padovanotas Lietuvai. Žinia apie karjeros pabaigą – netikėta, tačiau gerbiame bet kokį jos apsisprendimą“, – ltok.lt sakė D. Gudzinevičiūtė.

Priminsime, jog per savo karjerą R. Meilutytė iškovojo visus įmanomus titulus: tapo Londono olimpinių žaidynių čempione (100 m krūtine), Nandzinge (Kinija) iškovojo jaunimo olimpinių žaidynių auksą (100 m krūtine), laimėjo pasaulio ir Europos čempionatų varžybas tiek olimpiniame, tiek trumpajame baseine.



NAUJAUSI KOMENTARAI

tai

tai portretas
Žinoma kad "gerbiat", gi vienintelis būdas didvyriams ir didmergėms išlipti iš "balos" sausiems - išvengti dopingo vartojimo patikros.

N

N portretas
Ko ji nesitikrina ar neprisirijus tiktai ,galejo garbingai pasitraukt lojo ant ruses , o pati prisidirbo geda

NA NA

NA  NA portretas
viskam ateina laikas ,bet amerikonai negražiai pasielgė ,,,sėkmės ,atidirbo Lietuvai ,dabar sau ,,,visko būna ,,,
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių