Pereiti į pagrindinį turinį

A. Malašinskas su „Motor“ pralaimėjo Čempionų lygos nugalėtojams

2021-02-05 08:14
BNS inf.

Po pertraukos į arenas sugrįžo EHF Čempionų lygos varžybos, kuriose toliau kovas tęsia Gintaro Savukyno treniruojamas Zaporožės „Motor“ klubas, kurio garbę gina ir Aidenas Malašinskas.

EHF nuotr.

Ukrainiečiai rungtynių dieną paskelbė, kad nuo kito sezono prie ekipos jungiasi ir dar vienas lietuvis – „Motor“ marškinėlius vilkės šiaulietis Jonas Truchanovičius, dabar rungtyniaujantis Monpeljė „Montpellier“ komandoje.

Prieš rinktinių pertrauką 6 pergales iš eilės iškovojęs „Motor“ išvykoje rimtesnio iššūkio lygos naujai iškeptiems čempionams Kylio THW rankininkams neįstengė. Vokietijos klubas pergalę šventė 34:23 (16:12).

A.Malašinskas susitikimą pradėjo pelnydamas pirmąjį mačo įvartį, o vėliau pasižymėjo dar 3 kartus. Rezultatyvesnis „Motor“ gretose buvo tik Artemas Kozakevičius, pelnęs 5 įvarčius. Barysas Pukhovskis šįkart pasižymėjo 4 tiksliais metimais.

Nugalėtojams net 8 įvarčius surinko Domagojus Duvnjakas, Steffenas Weinholdas pridėjo 5 tikslius metimus.

Jau kitą savaitę komandos tarpusavyje žais dar kartą, o veiksmas jau persikels į Zaporožę. G.Savukyno auklėtiniai šiuo metu 8 ekipų grupėje užima 3 vietą.

Ne visiems lietuviams, rungtyniaujantiems užsienyje ši savaitė pažymėta pralaimėjimais. Puikias rungtynes Islandijoje sužaidė Vilius Rašimas, kurio atstovaujamas „Selfoss“ klubas 30:24 (15:12) pranoko „Valur“ rankininkus.

Vartininkas iš Lietuvos buvo tiesiog nepramušamas ir atrėmė net 43 procentus varžovų metimų, taip ženkliai prisidėdamas prie savojo klubo pergalės.

Karolio Stropaus „Thor“ ekipa 19:22 (10:9) turėjo pripažinti „Fram“ komandos pranašumą. Lietuvis šiose rungtynėse įvarčiais nepasižymėjo.

Šiuo metu V.Rašimo klubas žengia penktoje vietoje, o K.Stropaus ekipa – septintoje.

Po ilgesnės pertraukos Ispanijoje ant parketo žengė Luko Simėno „Nava“ ekipa. Susitikime su vienais iš lygos lyderių „Huesca“ rankininkais „Nava“ turėjo pripažinti varžovų persvarą – 25:29. L.Simėnas šiose rungtynėse kamuolį į varžovų vartus siuntė du kartus.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų