Pereiti į pagrindinį turinį

Metų duetas: olimpiečių šeima

2010-01-02 06:17
Metai: 2010-aisiais L.Asadauskaitės ir A.Zadneprovskio laukia pasaulio čempionatas Kinijoje ir Europos pirmenybės Vengrijoje.
Metai: 2010-aisiais L.Asadauskaitės ir A.Zadneprovskio laukia pasaulio čempionatas Kinijoje ir Europos pirmenybės Vengrijoje. / Alfredo Pliadžio nuotr.

Lapkritis nustebino neprognozuotomis vestuvėmis: žiedus sumainė olimpiečiai, šiuolaikinės penkiakovės asai – Europos vicečempionė Laura Asadauskaitė ir olimpinis vicečempionas, buvęs pasaulio bei Europos čempionas Andrejus Zadneprovskis.

"Jis – išvaizdus vyras ir geras žmogus. Man patinka jo charakteris, būdas. Kai atėjau sportuoti, Andrejus jau buvo garsus, maniau, bus išpuikęs. Bet susipažinusi supratau, kad jis paprastas. Nesu sutikusi kito, kuris man taip tiktų. Nejaučiame ir dešimties metų skirtumo", – apie savo išrinktąjį sakė L.Asadauskaitė.

"Kartu treniruodavomės, kartu – varžybos. Tačiau artimiau bendrauti pradėjome tik po Naujųjų metų. Net nežinau, kaip tai nutiko. Tiesiog pažvelgiau kitomis akimis. Kol jaunas, tol ieškai. Paskui iliuzijos išsisklaido ir pagalvoji – ko blaškytis, jei tas žmogus visai čia pat. Matyt, atėjo laikas. Pajutau, kad viskas. Ir pasipiršau", – paaiškino A.Zadneprovskis.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų