Pereiti į pagrindinį turinį

„Mūsų krepšinis“ – nuo šiol drauge su didžiausiu Baltijos šalyse sporto žurnalu

2015-12-11 17:44
BNS inf.
LKF nuotr.

Žurnalas „Mūsų krepšinis“, pastaruoju metu persikėlęs į elektroninę erdvę, gruodį populiariausio Lietuvoje sporto gerbėjams pateikė staigmeną. Jis pasirodė drauge su „Sportland Magazine“ – net 15 tūkst. egzempliorių tiražu.

Iš viso 200 puslapių žurnalas, kuriame ženklią vietą užima foto istorija apie Lietuvos vyrų rinktinės sidabrinį žygį, bus platinamas nemokamai.

„Labai džiaugiamės šiuo bendru kūriniu. Daugybė krepšinio aistruolių klausinėjo, ar leisime kokį nors albumą, priminsiantį Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės pergales Europos čempionate. Pamanėme, kad yra ne tik gausybė nuotraukų, kuriomis mielai norime pasidalyti su aistruoliais, bet ir kitų dalykų, kurie yra pakankamai svarbūs, kad apie juos sužinotų kuo daugiau žmonių. Žinojome, kaip sparčiai populiarėja „Sportland Magazine“ žurnalas, kokiu tiražu jis leidžiamas, tad tai pasirodė nuostabi galimybė“, – sako „Mūsų krepšinis“ žurnalo ir interneto svetainės musukrepsinis.lt redaktorius Rytis Sabas.

Daugiausia dėmesio dalyje apie krepšinį skirta sidabriniam vyrų rinktinės žygiui.

Sidabriniam Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės žygiui į Olimpines žaidynes ir kitoms krepšinio naujienoms skirtas daugiau nei ketvirtadalis įspūdingos apimties žurnalo. Didžioji dalis „Mūsų krepšinio“ skirta lietuvių keliui į „EuroBasket 2015“ finalą ir iliustruota žinomo australų kilmės fotografo Raymondo Vyšniausko nuotraukomis.

„Žinome, ką reiškia Lietuvoje krepšinis, kaip skaitomos visos krepšinio naujienos. Lietuvos krepšinio federacijos pasiūlymas suteikti bendram kūriniui unikalų turinį buvo labai patrauklus. Juolab, kad speciali krepšinio sekcija visoje publikacijų apie sportą mozaikoje natūraliai atspindi šio žaidimo populiarumą Lietuvoje“, – sakė žurnalo „Sportland Magazine“ redaktorius Vytaras Radzevičius.

Žurnalą „Sportland Magazine“ – vienintelį tokio turinio sporto žurnalą Lietuvoje leidžia UAB „Sportland LT“.

Be krepšinio šiame žurnale skaitytojai ras daugybę įdomios bei išskirtinės informacijos apie žinomus Lietuvos sportininkus ir sporto pasaulio žmones, tokius kaip plaukikas Giedrius Titenis, krepšininkas Mantas Kalnietis, šuolininkė į aukštį Airinė Palšytė, tinklininkės Ieva Dumbauskaitė ir Monika Povilaitytė, krepšinio treneris Mantas Šernius, olimpinės čempionės Daina Gudzinevičiūtė ir Vida Vencienė, ekstremalių sporto šakų aistruolis Mindaugas Ponomariovas.

Taip pat žurnale yra vertingos bei aktualios informacijos apie žiemos pramogas – nuo kalnų slidinėjimo istorijos iki specialiai žiemos pramogoms skirtos aprangos.

Žurnale gausu įdomios ir aktualios informacijos sporto mėgėjams.

Žurnalas platinamas nemokamai visose „Sportland“ parduotuvėse, didžiųjų miestų „Statoil“ degalinėse, sporto klubuose „Impuls“ bei „Lemon Gym“, įvairių krepšinio renginių metu.

Taip pat yra galimybė žurnalą skaityti ir sekti naujienas internetinėje erdvėje – www.sportlandmagazine.lt

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų