Pereiti į pagrindinį turinį

„Neptūnas“ laukia tituluotų varžovų Klaipėdos arenoje

2012-10-06 09:52
„Neptūnas“ laukia tituluotų varžovų Klaipėdos arenoje
„Neptūnas“ laukia tituluotų varžovų Klaipėdos arenoje / Andriaus Ufarto (BFL) nuotr.

Rytoj Klaipėdos „Neptūno“ krepšininkai pradeda kovą VTB Vieningoje lygoje. Pirmoji varžovė – tituluota ir grėsminga CSKA ekipa.

Ji – praėjusio sezono VTB Vieningosios lygos čempionė ir Eurolygos vicečempionė.

„Varžovas – tikrai ne eilinis. Juk tai viena tituluočiausių Eurolygos ir Europos komandų. Bus labai įdomu pažiūrėti, kaip mes prieš ją atrodysime“, – teigė „Neptūno“ vyriausiasis treneris Kazys Maksvytis.

Paklaustas, koks ginklų arsenalas rengiamas kovai su CSKA, pašnekovas teigė, jog varžybos ruošiamasi įprastai – treniruotės ir varžovų analizė.

„Savaime suprantama, kad žaidžiant su tokia komanda kaip CSKA svarbu viskas – ir gynyba, ir puolimas“, – pabrėžė K. Maksvytis.

Prieš kelias dienas jis vylėsi, kad varžybose su CSKA „Neptūnui“ jau galės padėti vidurio puolėjas Martynas Andriuškevičius. Tačiau vakar treneris optimizmu dėl šio žaidėjo netryško.

„Martynas treniruojasi su komanda, tačiau sunku pasakyti, ar jis žais. Gal jis išbėgs į aikštelę, bet greičiausiai, kad ne. Viskas priklausys ir nuo jo paties, ir nuo gydytojų“, – teigė vyriausiasis treneris.

„Neptūno“ klubo vadovas Osvaldas Kurauskas, anksčiau viešai teigė, jog nereikia puoselėti vilčių, jog uostamiesčio komanda VTB Vieningoje lygoje pretenduos į aukštas vietas. Anot jo, svarbiausia, jog „Neptūnas“ apskritai gavo teisę dalyvauti šiose pirmenybėse.

„Tikslus komandai turi nustatyti vadovai, o ne treneris. Aš tikiuosi, kad nebūsime paskutiniai, kuo geriau atstovausime Klaipėdai. Pažadu, jog kovosime garbingai ir pasistengsime nenuvilti sirgalių“, – kalbėjo K. Maksvytis.

Varžybos tarp „Neptūno“ ir CSKA komandų bus žaidžiamos sekmadienį, 16.10 val. „Švyturio“ arenoje.

Kitas VTB Vieningosios lygos rungtynes uostamiesčio komanda taip pat žais namuose. Spalio 16 dieną į Klaipėdą atvyks Rygos VEF.

Pirmoji išvyka šiose pirmenybėse „Neptūno“ laukia spalio 28 dieną – teks važiuoti į Čekiją.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų