Pereiti į pagrindinį turinį

N. Šiaudikytė kopė į bokso ringą

2015-12-07 10:20

Savaitgalį KTU Statybos rūmų sporto salėje, įvyko antrasis bokso ir rytų kovos menų turnyras "Face2Face/2". Šį kartą Kaunas metė iššūkį Klaipėdai, kuriai į pagalba buvo atvykę ir šiauliečiai. Tą vakarą į bokso ringą žengė ir dainininkė Neringa Šiaudikytė.

Šį kartą Kauno miestas priėmė jungtinę Klaipėdos ir Šiaulių komandą. Varžybos vyko Kauno Technologijos Universiteto sporto salėje.

Iš viso įvyko 13 kovų – 8 preliminarios ir 5 pagrindinės vakaro kovos.

Preliminariose kovose kovėsi sportininkai, kurie dar tik pradeda savo sportinę karjerą ringe.

Tačiau jaunų sportininkų dvikovose netrūko emocijų. Be to, preliminarių kovų metu bokso ringe žiūrovai išvydo ir dainininkę Neringą Šiaudikytę.

Tiesa, šeštadienio vakarą Kaune Neringos rankose buvo ne bokso pirštinės, bet mikrofonas – žavioji dainininkė buvo pirmosios renginio dalies vedėja ir skelbė akis į akį susitinkančių kauniečių ir klaipėdiečių vardus.

"Šiame sporte netrūksta įtampos, adrenalino, vyriškumo, todėl retkarčiais mielai pažiūriu boksą ir vyrų dvikovas. Puikiai atsimenu didelį įspūdį padariusį filmą "Rokis", žinau boksininkus Mike Taisoną, brolius Kličko", – neslėpė N.Šiaudikytė.

Pagrindinės "Face2Face/2" kovos vyko pagal bokso (semi-pro), bokso, K-1, grappling taisykles.

K-1 sportininkai labai permainingose kovose džiugino žiūrovus gera technika bei charakteriu, nes pergales pasiekdavo po pralaimėtų pirmųjų raundų.

Klaipėdą atstovavo sporto klubas „Bokso Visata“ (treneris Mindaugas Kulikauskas), o Šiaulius – sporto klubas „Taurus MMA“( tr. Deividas Taurosevičius).

Kauno garbę gynė bokso klubas „AN“( tr. Artūras Baltrimavičius), sporto klubas „Naglis“ (tr. Jordanas Poškaitis), Garliavos sporto centras( tr. Adomas Baltrimavičius), s/k „Sparingas Gym“( tr. Donatas Sandanavičius), s/k „Fighter House“( tr. Donatas Uktveris/Matas Stebuliauskas), s/k „Kaunas Strikers“( tr.Vytautas Binkis/Paulius Kasiulevičius).

Daug žiūrovų plojimų sulaukė parodomoji merginų bokso kova tarp bendraklubių iš „Kaunas Strikers“ sporto klubo Vytautės Kupčiūnaitės ir Benitos Beinorytės.

Renginio vinimi tapo didelio susidomėjimo sulaukusi šešių raundų kova pagal semi-pro taisykles tarp „Kaunas Strikers“ klubo sportininko Laimono Jackevičiaus ir klaipėdiečio Deniso Denikejevo iš sporto klubo „Bokso Visata“.

Po atkaklios ir be kompromisų šešių raundų kovos pergalę po itin sunkios kovos (taškais – 60:57) iškovojo klaipėdietis.  

Šios dvikovos dalyvius apdovanojo Lietuvos olimpinės rinktinės nariai – dziudo meistrai Karolis Pauža ir Marius Labalaukis.

"Face2Face/2" – jau įvykęs antrasis bokso ir rytų kovos menų turnyras.

Pirmajame, Kaunas metė iššūkį Vilniuje, kur laikinojoje sostinėje jėgas išmėgino bokso, K2, bušido, dziudo ir kitų kovos menų sportininkai.

"Jau vyksta derybos su kitos Lietuvos, taip pat – Lenkijos, Latvijos miestų sporto klubais. Revanšo nori ir vilniečiai", – renginio organizatorius bei "Kaunas Strikers" klubo treneris Vytautas Binkis pažadėjo, kad po Naujųjų metų įvyks jau trečiasis turnyras "Face2Face".

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų