Olimpinių žaidynių plaukimo finalas – be R. Meilutytės ir K. Teterevkovos

Po Dano Rapšio savojo šanso olimpinėse žaidynėse sulaukė ir 100 metrų distanciją krūtine plaukiančios Rūta Meilutytė ir Kotryna Teterevkova.

Pirmoje dienos pusėje abi Lietuvos plaukikės prasibrovė į pusfinalį. Norint tai padaryti reikėjo patekti į greičiausiųjų šešioliktuką. R. Meilutytė fiksavo 1 min. 06,34 sek. ir bendroje įskaitoje užėmė 10-ąją vietą, tuo tarpu K. Teterevkova liko 15-a su 1 min. 06,76 sek. laiku.

Vakare vykusiame pusfinalyje pirmoji startavo K. Teterevkova. Jos laikas bene sekunde prastesnis nei atrankoje – 1 min. 07.48 sek. Savo plaukime lietuvė užėmė 8-ąją vietą, o bendroje įskaitoje liko 16-a.

Rūta plaukė antrajame pusfinalio plaukime ir jame liko 7-oje vietoje su 1 min. 06.89 sek. laiku. Bendroje įskaitoje Londono olimpinių žaidynių aukso medalio laimėtoja liko 11-oje pozicijoje ir į Paryžiaus olimpiados finalą, kaip ir K. Teterevkova, nepateko.



NAUJAUSI KOMENTARAI

superkritikams

superkritikams portretas
kai kritikuoja ant sofų išsidrėbę pilvūzai neverta kreipti dėmesio. Pasiūlymas 1- įsivertinti save, t.y., savo vaizdą veidrodyje ir pasiekimus gyvenime. Pasiūlymas 2- parodyti visiems ką sugebate patys.

Liuks

Liuks portretas
labai gerai.

kltt

kltt portretas
Nezvimkit. Būti olimpiadoje, tarp kelių dešimčių geriausiųjų ir ten patekti įpusfinalį, puikus rezultatas. Pamąstykit, kiek valstybių neturi savo plaukikų olimpiadoje. Taip, medaliai svarbu, bet nenuvertinkim ir savo sportininkų pasiekimų.
VISI KOMENTARAI 21

Galerijos

Daugiau straipsnių