Paaiškėjo, kokią sumą po įspūdingos kovos susižėrė R. Namajunas: tai – rekordinis uždarbis

  • Teksto dydis:

Džeksonvilyje įvykus „UFC 261“ turnyrui lietuvių kilmės kovotoja Rose Namajunas nokautavo Kinijos atstovę Zhang Weili ir tapo „strawweight“ kategorijos čempione UFC organizacijoje. Po šios pergalingos kovos paaiškėjo ir ją gautas rekordinis uždarbis.

R. Namajunas tapo pirmąja moterimi istorijoje, kuriai pavyko susigrąžinti UFC čempionės titulą.

Jau pirmajame raunde, praėjus vos vienai minutei ir 20 sek. nuo kovos pradžios, R. Namajunas spyriu koja nokautavo Z. Weili, kovotoja krito ir po to tęsti kovos nebegalėjo.

Neoficialiais duomenimis, R. Namajunas vien už pasirodymą turnyre gavo 150 tūkst. JAV dolerių, o dar didesnę sumą jį susižėrė laimėjusi.

Scanpix nuotr.

Portalas sportekz.com suskaičiavo, kad dar 150 tūkst. kovotoja uždirbo iškovodama pergalę. Pajamos už sutartyje su rėmėjais numatytas premijas turėjo sudaryti apie 10 tūkst. dolerių. Kiti užsienio portalai skelbia, kad įspūdingas nokautas taip pat neliko nepastebėtas – už geriausią nakties pasirodymą laukia dar papildoma 50 tūkst. premija. Tad už šią kovą 28-erių kovotoja uždirbo mažiausiai 360 tūkst. JAV dolerių.

Ankstesnis R. Namajunas pajamų rekordas už vieną kovą buvo 240 tūkst. dolerių – tiek iš ji gavo už antrąją kovą su lenke Joanna Jedrzejczyk.

Nepaisant pergalės, R. Namajunas priešininkė Zh. Weili net ir po nesėkmės savo sąskaitą papildė solidesne suma – 390 tūkst. dolerių.

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Slabodkė

Slabodkė portretas
Ji verta milijono

adva'Kotas \\\\\\\...//////

adva'Kotas  \\\\\\\...////// portretas
Manau icikai ne po 100 evrikų į vieną mėnesį mokėtų "LENGVAI SUŽALOTAI"mergaitei,po susitikimo su Nemajūnas.---Kiš'Boksininkas,matės koks jis 'didvyris',kai snarglius leido iš'teisinimo' salėje.---Bendrai ji maladec.---Duok Dieve kad tas icikas nepasimaišytų man kelyje,tai būtų išvengtas dar vienas nusikaltimas,bet dar žiauresnis.---Įdomu,ar jis iškiša nosį iš po mamytės sijono tas----kiš'Boksininkas.

Expertas \\\\.../////

Expertas  \\\\...///// portretas
Baisi boba,vyras su kiaušiais.---Tikra(as) Namajūnas.---Vot ją pripiršt "vyrui" icikui iš Jurbarkės,tai sisikarutų milijonus iš icikų,tai ne LR 'teismas' būtų.
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių