Pereiti į pagrindinį turinį

Paplūdimio tinklininkės sėkmingai startavo Rytų Europos čempionato etape Rusijoje

2014-08-22 15:41
BNS inf.
I. Juodytės / BFL nuotr.

Rytų Europos paplūdimio tinklinio čempionato (EEVZA) "Russia Open" turnyre Sankt Peterburge etape sėkmingai startavo Ieva Dumbauskaitė ir Monika Povilaitytė.

Trečia pagal skirstymą Lietuvos pora C grupėje per 33 minutės 3:0 (15:12, 15:7, 16:14) įveikė Rusijos atstoves Nataliją Stepanovą ir Anną Alovą (14 reitingas), o po to per 31 minutę 3:0 (15:9, 15:7, 15:9) sutriuškino latves Rutą Treiją ir Alisę Pastarę (11 reitingas).

Moterų varžybose Sankt Peterburge dalyvauja 16 komandų iš Rusijos, Lietuvos, Latvijos, Ukrainos, Baltarusijos. Poros suskirstytos į keturis pogrupius, o į atkrintamąsias varžybas pateks po 3 geriausias kiekvieno pogrupio komandas.

Vietą atkrintamosiose varžybose jau užsitikrinusios I. Dumbauskaitė ir M. Povilaitytė šeštadienį žais paskutinį grupės mačą su šešta pagal skirstymą Rusijos pora - Anna Saryčeva bei Darija Jarzutkina.

Vyrų varžybose Lietuvai atstovauja Arno Rumševičiaus ir Luko Každailio pora. Vienuolikti pagal skirstymą lietuviai pirmose F grupės rungtynėse per 37 minutes 1:3 (15:11, 9:15, 6:15, 12:15) pralaimėjo rusams Vladislavui Jermilovui ir Antonui Kislycynui (22 reitingas).

Penktadienį A. Rumševičiaus ir L. Každailio laukia lemiama kova dėl patekimo į kitą etapą su šeštais pagal skirstymą rusais Ivanu Čirkinu bei Ostapu Firsovu.

Vyrų varžybose dalyvauja 24 komandos iš Rusijos, Baltarusijos, Ukrainos, Lietuvos, Latvijos bei Estijos, suskirstytos į 8 pogrupius. Į aštuntfinalį pateks dvi geriausios kiekvieno pogrupio poros.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų