Pereiti į pagrindinį turinį

Penktoji diena universiadoje buvo sėkmingiausia LSU sportininkei

2017-02-02 21:35
DMN inf.

Almatos mieste vykstančioje pasaulio žiemos universiadoje ir toliau mūsų šalies sportininkai lieja prakaitą ne tik varžybose bet ir autobusuose. Iki savo sporto bazių sportininkams tenka važiuoti valandą ar pusantros, o kartais ir ilgiau, kadangi mieste nuolatinės spūstys, o ir autobusuose vairuotojai mėgsta palaikyti temperatūrą kaip saunoje.

Organizatorių nuotr.

Penktoji diena universiadoje buvo sėkmingiausia LSU sportininkei Ingai Janulevičiūtei, kuri po laisvosios programos bendroje įskaitoje iškovojo 14 vietą - 127,85 taškai (vakar Inga solisčių trumpoje programoje žengė 13-ta). Pirmą vietą iškovojo Rusijos atstovė Elena Radionova - 197,24 taškai, antrąją ir trečiąją vietą iškovojo Japonijos sportininkės Rin Nitaya - 187,18 ir Hinano Isobe - 174,27 taškai. Praeitoje universiadoje Inga iškovojo 18 vietą.

Laurynas Arlauskas (ISM) - snieglenčių sporto rungtyje iškovojo 20 vietą (aštunfinalyje finiško liniją kirto trečias ir nepateko į tolimesnį etapą, 32 dalyviai). Pirmąsias vietas pasidalino Prancūzijos sportininkai Le Ble Leo ir Guilhem Appili ir trečiąją vietą iškovojo Šveicarijos sportininkas.

Marija Kaznačenko (LEU) - moterų slidinėjimo sprinto klasikiniu stiliumi atrankos varžybose užėmė 36-ą vietą (54 dalyvės). Pirmąsias vietas pasidalino Rusijos atstovės Marina Davydenko ir Lilia Vasilieva, trečioji liko Anna Stoyan Kazachstano sportininkė.

Lukas Jakeliūnas (LEU) - vyrų slidinėjimo sprinto klasikiniu stiliumi atrankos varžybose užėmė 49-ą vietą (77 dalyviai). Pirmoji vieta atiteko Kazachstano sportininkui Ivan Lyuft, antroji ir trečioji Rusijos sportininkams Vladimir Frolov ir Egor Berezin.

Vasario 4 dieną startuos Vilius Aleksandravičius ir Rokas Zaveckas "Giant slalom" rungtyje, o slidininkai komandinėse mišriose varžybose.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų