Pereiti į pagrindinį turinį

Prancūzai toliau skina pergales „Tour de France“

2009-07-12 21:29
Prancūzai toliau skina pergales „Tour de France“
Prancūzai toliau skina pergales „Tour de France“ / „Reuters“ nuotr. P.Fedrigo laimėjo antrą karjeroje „Tour de France“ etapą.

Prancūzijos sporto gerbėjai sunkiai galėtų prisiminti tokias sėkmingas „Tour de France“ lenktynes jų dviratininkams.

Sekmadienį 9-ąjį 160,5 km ilgio etapą iš Sent Gaudeno į Tarbą laimėjo Pierrickas Fedrigo („Bbox Bouygues“), finišo sprinte aplenkęs italą Franco Pellizotti („Liquigas“).

Prancūzams tai buvo jau trečioji pergalė šių metų „Tour de France“. Kiek anksčiau etapą laimėjo P.Fedrigo komandos draugas Thomasas Voeckleris ir Brice'as Feillu („Agritubel“).

Tiesa , bendrojoje įskaitoje prancūzai negali pasigirti tokiomis geromis pozicijomis. Aukščiausią vietą užimantis Sandy Casaras yra 21-as (+3:58).

P.Fedrigo ir F.Pellizoti duetas šiandien buvo pirmojoje bėglių grupėje, o kylant į aukščiausios kategorijos Tormulė viršūnę atitrūko ir nuo kitų kolegų.

Po šio etapo bendrojoje įskaitoje permainų neįvyko. Geltonus marškinėlius išsaugojo Rinaldo Nocentini („AG2R La Mondiale“), kuris išsaugojo minimalią persvarą prieš „Astana“ duetą Alberto Contadorą (+6 sek.) ir Lance'ą Armstrongą (8).

Pirmadienį dviratininkų laukia pirma laisva diena.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų