Prancūzijos rankinio lygoje taškus iškovojo visi lietuvių klubai

Prancūzijos aukščiausioje rankinio lygoje visų trijų lietuvių ekipos iškovojo taškus. Į rikiuotę sugrįžtančio Jono Truchanovičiaus „Montpellier“ susitiko su Vaidoto Groso „Istres“ ir rungtynes baigė lygiosiomis 25:25, o Gerdo Babarsko „Chambery“ 30:20 įveikė „Chartres“ ekipą.

Po traumos į „Montpellier“ gretas vėl sugrįžęs J. Truchanovičius pasižymėjo vienu įvarčiu, o „Montpellier“ ekipa tik rungtynių pabaigoje išplėšė tašką rungtynėse su V. Groso „Istres“.

Vienu metu „Istres“ pirmavo net penkiais įvarčiais (15:10), tačiau pranašumo neišlaikė ir rungtynių pabaigoje „Montpellier“ netgi išsiveržė į priekį 24:23. Rungtynes ekipos baigė lygiosiomis 25:25 ir pasidalijo po tašką.

Savo potencialą pagaliau parodė G. Babarsko „Chambery“ ekipa, kuri nepaliko vilčių „Chartres“ rankininkams. Lietuvio ekipa varžovus nugalėjo net dešimties įvarčių skirtumu (30:20). G. Babarskas pelnė penkis įvarčius ir kartu su Melicu Fahrudinu buvo rezultatyviausias savo ekipoje.

Šiuo metu lygoje pirmauja Paryžiaus PSG klubas“, „Montpellier“ su dešimt taškų užima trečią, „Istres“ su septyniais taškais – septintą, „Chambery“ su penkiais taškais – dešimtą vietą..



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių