Pereiti į pagrindinį turinį

Prisimintos jaunųjų krepšininkų pergalės

2008-09-11 13:44
Prisimintos jaunųjų krepšininkų pergalės
Prisimintos jaunųjų krepšininkų pergalės

Rugsėjo 10 d. Kūno kultūros ir sporto departamente buvo pagerbtos net keturios Lietuvos krepšininkų rinktinės, iškovojusios šiais metais skirtingų amžiaus grupių Europos čempionatuose medalius.

„Tiek jaunimo laimėjimų vienais metais dar nebuvo. Tai rodo, kad mūsų sporto mokyklos, krepšinio treneriai dirba produktyviai, o Lietuva yra viena stipriausių krepšinio valstybių pasaulyje", - džiaugėsi jaunųjų krepšininkų pirmosiomis didelėmis pergalėmis Kūno kultūros ir sporto departamento generalinio direktoriaus pavaduotojas Ritas Vaiginas.

Pergalių jaunimui jis linkėjo ir ateityje. „Viskas dabar - jūsų pačių rankose", - nenuleisti rankų linkėjo KKSD gen. direktoriaus pavaduotojas.

R.Vaiginas Kūno kultūros ir sporto departamento medaliais „Už sporto pergales" apdovanojo Europos jaunučių (U16) čempionę Lietuvos vaikinų (gim. 1992 m. ir jaunesnių) krepšinio rinktinę, Europos jaunių (U18) čempionę Lietuvos merginų (gim. 1990 m. ir jaunesnių) krepšinio rinktinę, Europos jaunių (U18) vicečempionę Lietuvos vaikinų (gim. 1990 m. ir jaunesnių) krepšinio rinktinę ir Europos jaunimo (U20) vicečempionę Lietuvos vaikinų (gim. 1988 m. ir jaunesnių) krepšinio rinktinę. Lietuvos krepšinio federacija jauniesiems krepšininkams ir treneriams įteikė dovanas.

KKSD Atminimo medaliais buvo apdvanoti krepšinio rinktinių gydytojai ir delegacijų vadovai. Lietuvos krepšinio federacijai už jaunųjų krepšinio talentų ugdymą R.Vaiginas įteikė KKSD atminimo dovaną.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų