Pereiti į pagrindinį turinį

R. Meilutytė privertė aikčioti užsienio TV komentatorius

2013-07-30 11:19
DMN inf.
Užsienio TV komentatoriai liko sužavėti R.Meilutytės plaukimu Užsienio TV komentatoriai liko sužavėti R.Meilutytės plaukimu

Pirmadienį pasaulio moterų 100 m plaukimo krūtine rekordą pagerinusi 16-metė lietuvė Rūta Meilutytė privertė aikčioti daugelio užsienio TV komentatorius - kai kurie tiesioginiame eteryje vis perklausinėjo, kiek jai metų, ispanai net pamiršo savo šalies atstovę, o kiti pastebėjo, kad plaukikė veikiausiai finišavo ne iš visų jėgų, rašo portalas delfi.lt.

R. Meilutytė (1 min. 04.35 sek.) įtikinamai pirmavo nuo pat starto ir antrą vietą plaukime bei pusfinalio bendroje įskaitoje užėmusią rusę Juliją Jefimovą aplenkė beveik sekunde.

Tai - kol kas pirmas pasaulio rekordas pasaulio čempionate Barselonoje ir šį faktą akcentavo beveik visų užsienio televizijų komentatoriai.

„Tiesiog neįtikėtinas Rūtos startas! Ji iškart varžoves lenkia visa galva“, - fantastiška R. Meilutytės reakcija į duotą startą ir jos šuolis į baseiną tiesiog sužavėjo italų „Rai Sport 1“ TV kanalo komentatorius.

„Nepakartojamas rezultatas! 1:04.35 min.! Naujas pasaulio rekordas! R. Meilutytė pagerino 2009 m. amerikietės Jessicos Hardy rekordą, kuris buvo pasiektas dar su specialiu kostiumu! Bauginanti čempionė! Ir kiek šiai merginai metų? 16-a? 16 metų! Ji jau 15-os tapo olimpine čempione, o dabar štai pasiekė ir pasaulio rekordą“, - po finišo iš nuostabos šūkčiojo „Rai Sport 1“ žurnalistai.

„29,97 sek. Mamma mia!“, - įpusėjus distancijai ispanų kalbą į italų iškeitė TDP žurnalistai, negalėję patikėti R. Meilutytės rezultatu.

Tuo metu „Eurosport TV“, LRT ir „Rai Sport 1“ kanalų komentatoriai pastebėjo, kad R. Meilutytė finiše galimai pristabdė ir dar net neparodė viso savo potencialo.

 

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų