Pereiti į pagrindinį turinį

Raivydas Stanys kaupiasi Europos čempionatui

2009-06-26 14:47
Raivydas Stanys
Raivydas Stanys / Alfredo Pliadžio nuotr.

Vienas pajėgiausių Lietuvos šuolininkų į aukštį Raivydas Stanys pastaruoju metu varžybose retas svečias. Sportininkas praleido komandinį Europos čempionatą, nesirengia jis startuoti ir pasaulinėje studentų universiadoje Serbijoje.

Varžybų štilio priežastis pats lengvaatletis aiškina taip: „Tiek komandinis Europos čempionatas, tiek universiada kertasi su pagrindiniu sezono startu - Europos jaunimo čempionatu Kaune.  Kelionė į Slovakiją būtų buvus labai sunki, nujaučiau, kad bus nekoks oras, tad nusprendžiau varžybas praleisti. Situacija su universiada kiek kitokia - ten rinktinė vyksta 10 dienų, o pačios varžybos truks tik 2. Tad sąlygos rengtis čempionatui Kaune namuose kur kas geresnės.”

Taip pat šuolininkas paminėjo dar vieną priežastį, dėl kurios pagrindiniam startui rengiasi namuose: „Kauno S.Dariaus ir S.Girėno sporto komplekso stadione baigiama kloti nauja danga, tad reikia prie jos priprasti. Tad renkuosi startus Kauno atvirajame čempionate bei „Sūduvos” taurėje Marijampolėje liepos 6 dieną. Taip pat savaitgalį dalyvausiu komerciniame turnyre Bulgarijoje.“

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų