Pereiti į pagrindinį turinį

Regbininko J. Mikalčiaus ataka – tarp savaitės geriausių

2017-01-11 11:52
DMN inf.

Anglijos "National One" regbio čempionate 17-ą pergalę iš tiek pat galimų iškovojo Jono Mikalčiaus atstovaujamas "Hartpury College" klubas. Jis namuose (66:24) sutriuškino "Esher" ekipą.

"Hartpury College" nuotr.

Vienas komandos lyderių ir geriausias 2016 metų Lietuvos regbininkas J. Mikalčius vėl žaidė puikiai, o viena iš jo atakų pateko į Anglijos regbio federacijos parengtą geriausių "National One" turo epizodų sąrašą.

Kitose rungtynėse "Darlington Mowden Park" ekipa su Ignu Darkinčiu savo aikštėje (14:12) įveikė "Ampthill" komandą.

84 t. turintis lyderis "Hartpury College" klubas artimiausią varžovą lenkia net 23 taškais. "Darlington Mowden Park" (35 tšk.) ekipa yra 11-a.

Aukščiausioje Italijos lygoje Pjačencos "Sitav Rugby Lions" klubas su Mantvydu Tveraga namuose 18:28 (12:10) nusileido "Rugby Viadana 1970" komandai.

M. Tveraga žaidė iki 55 min. Pjačencos ekipa su šešiais taškais turnyro lentelėje užima 10-ąją vietą.

Anglijos "National League 3 Midlands" divizione kovojantis Piterboro "Lions" klubas su Edvinu Macu, Artūru Balčiūnu ir Mariumi Andrijausku svečiuose (44:18) nepaliko vilčių "Longton" regbininkams.

Sezono pradžioje tarp autsaiderių buvusi "Lions" (40 tšk.) komanda turnyro lentelėje jau pakilo į penktąją poziciją tarp 14 ekipų.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų