Pereiti į pagrindinį turinį

Savivaldybės pinigai vėluoja

2009-01-09 09:00

"Neptūno" krepšinio klubo finansinių nesėkmių sąrašą pratęsė iš miesto savivaldybės negauta žadėta 30 000 litų suma.

Gruodį Klaipėdos tarybos kolegija tiek pinigų iš administracijos direktoriaus rezervo skyrė, kad klubas galėtų padengti eksploatacines sąnaudas. "Neptūno" klubo direktorius Egidijus Prižgintas tikėjosi sumokėti arenos elektros, vandens, šildymo, šiukšlių skolas.

Iki vakar dienos buvo manoma, kad šie pinigai pasiekė klubą ir jais buvo išmokėtos žaidėjų algos. "Jokių pinigų mes iš savivaldybės negavome. – tvirtino direktorius. – Ir, abejoju, ar juos dar gausime."

E.Prižgintas dienraščiui neatskleidė, kaip padengė eksploatacinių sąnaudų skolas.

Savivaldybės administracijos direktorius Aloyzas Každailevičius patikino dienraštį, kad skirtoji suma pasieks krepšininkus.

"Dėl techninių dalykų vėluojame pervesti pinigus, – dievagojosi vadovas. – Krepšininkus pinigai būtinai pasieks jei ne šią, tai kitą savaitę."

Šią savaitę informacinių technologijų (IT) bendrovė "CompServis" prašė teismo priimti laikinas apsaugos priemones dėl to, kad iš klubo būtų išieškota 74 006 Lt skola. Antradienį teismas patenkino šį ieškinį.

Nemalonią žinią iš žiniasklaidininkų sulaukęs E.Prižgintas ir vakar neturėjo oficialios teismo nutarties dėl šio veiksmo.

"Nieko nežinau: nei kas mus padavė į teismą, nei kokios sumos reikalauja, nei kada vyko byla, – užvakar dienraščiui sakė direktorius. – Apie kokį teismą mes galime kalbėti, jei mes net kvietimo negavome, net nežinome, koks kreditorius turi pretenzijų."

Kadangi klubo sąskaita areštuota, valdininkai turės sukti galvą, kaip ir kur pervesti pinigus, kad jie būtų panaudoti eksploatacinių sąnaudų skoloms padengti.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų