Pereiti į pagrindinį turinį

Septintoji "Neptūno" sėkmė

2008-12-01 09:00
DMN inf.
Septintoji "Neptūno" sėkmė
Septintoji "Neptūno" sėkmė / Nerijaus Jankausko nuotr. Sutriuškino: Klaipėdos krepšininkų (mėlyna apranga) pranašumas prieš Kauno "Aisčius" buvo akivaizdus.

Klaipėdos "Neptūno" krepšininkai iškovojo septintą pergalę SEB BBL "Iššūkio" taurės turnyre, namuose nesunkiai 91:71 įveikę Kauno "Aisčius".

Uostamiesčio penketukas į priekį išsiveržė nuo rungtynių pradžios ir nuolat pirmavo. Dėl banguoto žaidimo varžovai sugebėdavo priartėti, tačiau klaipėdiečiai vėl atitrūkdavo.

Trečiajam kėliniui prasidėjus, dešinės kojos čiurną pasitempė ir daugiau aikštelėje nepasirodė vienas "Neptūno" lyderių Martynas Mažeika.

"Tuo metu labai skaudėjo, – dienraščiui sakė krepšininkas. – Vėliau skausmas atslūgo. Grįžti į aikštelę nebuvo prasmės, nes mūsų komanda tvirtai pirmavo."

"Neptūno" vyriausiasis treneris Rytis Vaišvila įsitikinęs, jog M.Mažeikos trauma – įtempto varžybų periodo pasekmė.

"Pastaruoju metu ne tik jam, bet ir kitiems krepšininkams tenka daug žaisti, todėl sunkesnių ar lengvesnių traumų reikėjo tikėtis, – sakė strategas. – Koją skauda ne vien M.Mažeikai, bet ir Deivydui Gailiui."

Po pergalės prieš "Aisčius" klaipėdiečiai B grupėje užima antrąją vietą. Iškovojęs 7 pergales ir patyręs 2 pralaimėjimus, "Neptūnas" priartėjo prie "Kaunas Triobet" ekipos.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų